Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Σάββατο, 10 Μαρτίου 2012

Ελεύθερη χρήση όπλων από τους αστυνομικούς, ζητά ο Καρατζαφέρης Ακόμη κι αν δεν έχουν δεχτεί επίθεση


Ελεύθερη χρήση όπλων από τους αστυνομικούς, ζητά ο Καρατζαφέρης
Την αλλαγή της νομοθεσίας για τη χρήση όπλων από αστυνομικούς ώστε αυτή να επιτρέπεται, ακόμα και χωρίς να έχουν δεχθεί πρώτοι επίθεση, ζήτησε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γ.Καρατζαφέρης στη διάρκεια συζήτησης στη Βουλή επίκαιρης ερώτησης προς τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη για θέματα ασφάλειας. «Δεν μπορούμε να είμαστε και πεινασμένοι και τρομαγμένοι» είπε σ ο κ. Καρατζαφέρης, ζητώντας από τον Μιχ.Χρυσοχοΐδη να ληφθούν μέτρα για τη μείωση της εγκληματικότητας. Ζήτησε επίσης να μπορέι ο πολίτης να κάνει χρήση όπλου όταν κάποιος εισβάλει στο σπίτι του, ζητώντας ουσιαστικά την αλλαγή του νόμου περί οπλοφορίας

«Θα αποκαταστήσουμε την κοινωνική ειρήνη και την ασφάλεια στους δημόσιους χώρους» απάντησε ο υπουργός.


Eπίσης ο πρόεδρς του ΛΑΟΣ αναφερόμενος στους χωρίς χαρτιά μετανάστες και προσπαθώντας να ξαναφέρει πίσω τις ψήφους που έφυγαν στα άκρα της δεξιάς  προέτρεψε τον κ. Χρυσοχοιδη να χρησιμοποιήσει τα άδεια στρατόπεδα για τη στέγασή τους, και δήλωσε πως θα πρεπει να σιτίζεται μόνο όποιος θα έχει κάποια εργασία και θα παράγει. "Βάλτους μέσα σε άδεια στρατόπεδα και να τρώει μόνο όποιος παράγει. Να ξέρει αυτός που έρχεται από το Αφγανιστάν, ότι θα μπαίνει σε στρατόπεδο αν έρθει εδώ και θα τρώει μόνο αν κάνει κάποια δουλειά για την Ελλάδα. Ένα πιάτο φαγητό για την Ελλάδα" είπε χαρακτηριστικά ο κ.Καρατζαφέρης και συμπλήρωσε πως οι προθέσεις του κόμματός του είναι διώξει όλους τους μετανάστες. "Δεν θα πληρώνουμε για πάντα δήλωσε το έγκλημα του Σαμαρά να ανοίξει τα σύνορα."

"Πρέπει να είμαστε ψύχραιμοι και να εκπέμπουμε μηνύματα ψυχραιμίας και σταθερότητας. Δεν λύνουν τα προβλήματα ούτε η αυτοδικία ούτε ο φόβος και ο τρόμος", απάντησε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Χρυσοχοιδης.

 Ο κ. Χρυσοχοιδης αναφέρθηκε και στο θέμα των  διαμαρτυριών κατά τη διάρκεια παρελάσεων. Δήλωσε ότι "δεν είναι δυνατόν, μικρές και ακραίες ομάδες να εμποδίζουν κοινωνικές και εθνικές δραστηριότητες. Είναι ισχνές μειψηφίες οι οποίες προσδοκούν να επιβάλουν τις δικές τους απόψεις. Δεν μπορούν να εμποδίζονται λειτουργίες της κοινωνίας και της χώρας από κάποιες μειοψηφίες της χώρας", κατέληξε ο κ. Χρυσοχοιδης.
Σημ.axinosp:Ετοιμάζουν λουτρό αίματος ενάντια στο λαό στις 25 Μάρτη!! Εμείς απλά τους λέμε, τολμήστε να χτυπήσετε και μετά θα τα πούμε τα δυο λογάκια!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: