Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη 25 Μαρτίου 2010

Το ΔΝΤ θα εξοστρακίσει την Ελλάδα από ευρωζώνη

Η, πιθανή, εμπλοκή του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου στην βοήθεια της Ελλάδας για την σταθεροποίηση της δημοσιονομικής της θέσης, αναδεικνύει τον κίνδυνο να εγκαταλείψει η χώρα την ευρωζώνη, σημειώνει η κα Jane Foley, research director της Forex.com.

Η κα Foley δηλώνει ότι για την Ελλάδα, η εμπλοκή του ΔΝΤ θα σήμαινε ότι θα προσελκύσει κεφάλαια σε χαμηλότερη τιμή απ’όσο στην ανοιχτή αγορά. Αλλά για την Ευρωπαϊκή Ένωση, θα σημαίνει το όνειδος της παραδοχής ότι δεν έχει ένα επαρκές σύστημα αντιμετώπισης των δημοσιονομικών παραβατών.

«Ένα από τα θέλγητρα της συμμετοχής στην Οικονομική και Νομισματική Ενοποίηση για πολλές χώρες, ήταν η ικανότητα να εξυπηρετήσουν το χρέος τους με επιτόκια «γερμανικού επιπέδου.» Τα ελληνικά επιτόκια είναι αρκετά υψηλότερα από τα γερμανικά, και γι’αυτό ίσως η Ελλάδα έχει περισσότερες πιθανότητες να ακολουθήσει την συνήθη οδό του ΔΝΤ με υποτίμηση.

«Αν και τα βραχυπρόθεσμα προβλήματα χρηματοδότησης της Ελλάδας ίσως βρίσκονται κοντά σε λύση, η ελληνική περίπτωση καταδεικνύει πόσο ανεπαρκές σύστημα είναι η ΟΝΕ. Επιπλέον, η υποβάθμιση της Πορτογαλίας από την Fitch δείχνει ότι η Ελλάδα δεν είναι η μοναδική ρωγμή στο σύστημα.

«Είναι το χειρότερο σημείο για την ΟΝΕ από τότε που συστήθηκε, κι όμως υπάρχει μεγάλος κίνδυνος οι προοπτικές του συστήματος να επιδεινωθούν περαιτέρω, που σημαίνει ότι οπωσδήποτε το ευρώ θα παραμείνει υπό πίεση,» δήλωσε η κα Foley.

http://www.euro2day.gr/ftcom_gr/194/articles/574901/ArticleFTgr.aspx

Σημ.axinosp:Στάση πληρωμών και επαναδιαπραγμάτευση χρέους για να σφίξουν οι κώλοι στις Βρυξέλες τώρα !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: