Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη 25 Μαρτίου 2010

Η Ευρώπη απεμπόλησε τις ευθύνες της;

η Rheinische Post με τίτλο «Η πύρρειος νίκη της καγκελαρίου»: «Η Άγκελα Μέρκελ μπορεί να πανηγυρίζει, γιατί κατέφερε εν μέρει να περάσει την άποψή της παρά τις αντιστάσεις των υπολοίπων χωρών – μελών.

Η καγκελάριος με το βλέμμα στραμμένο στις επικείμενες εκλογές του κρατιδίου της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας απέρριψε την άμεση βοήθεια προς την Ελλάδα και έκανε τα πάντα για να εμποδίσει οποιαδήποτε παραβίαση των ευρωπαϊκών συνθηκών.

Εάν όμως παρέμβη όντως το ΔΝΤ, αυτό θα είναι το κύκνειο άσμα του ευρώ, διότι έτσι οι ΗΠΑ, η Κίνα και η Ρωσία θα έχουν το δικαίωμα παρέμβασης στον ελληνικό προϋπολογισμό, στη φορολογία ή και στις περικοπές.

Η Ευρώπη αποδεικνύεται ανίκανη να επιλύσει το πρόβλημα.…Με την παραπομπή στο ΔΝΤ η Ευρώπη απεμπόλησε τις ευθύνες της για ένα θέμα που είναι σαφέστατα ευρωπαϊκό.»

http://www.dw-world.de/dw/article/0,,5383991,00.html
Σημ.axinosp:Alea jacta est(Ο κύβος ερρίφθη).

Δεν υπάρχουν σχόλια: