Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη 21 Ιουλίου 2010

Η Ουγγαρία ( και η πούτσα που έρχεται στους Τραπεζίτες)

Οσα συνέβησαν τις τελευταίες ημέρες στην Ουγγαρία αποτελούν μια σοβαρή προειδοποίηση και για τη χώρα μας. Η νέα ουγγρική κυβέρνηση, η οποία εξελέγη με την υπόσχεση της αποδέσμευσης της χώρας από το πρόγραμμα ΔΝΤ και Ε.Ε., πήρε το ρίσκο να υλοποιήσει τις υποσχέσεις της. Χθες δεν μπόρεσε να δανεισθεί όσα χρήματα ζητούσε από τις αγορές, ενώ και αυτά που βρήκε τα δανείσθηκε με πολύ υψηλό επιτόκιο. Οσοι, λοιπόν, επιμένουν να είναι αιθεροβάμονες στην Ελλάδα σήμερα υποστηρίζοντας γενικώς και αορίστως πως υπάρχει άλλος δρόμος πλην της τήρησης του Μνημονίου, καλά θα κάνουν να παρακολουθούν από εδώ και πέρα με προσοχή τις εξελίξεις στην Ουγγαρία.

Καθημερινή

Σημ.axinosp:Σας πόνεσε η Ουγγαρία, που φορολόγησε τις Τράπεζες ;
Πονέσανε τα αφεντικά σας Γερμανοτσιολιάδες της Καθημερινής ;;
Αρχίσατε και τις απειλές εναντίον των Ούγγρων, θα τους κλάσετε μια μάντρα αρχίδια !!
Να το συνηθίσετε, γιατί σε λίγο θα φάτε τέτοια ψωλιά που θα ακούτε Ουγγαρία αλά και σε λίγο Ελλάδα που θα λέτε, "οχι άλλο κάρβουνο" !!

2 σχόλια:

OMADEON είπε...

Φίλε axinosp,
εγώ το αντιλήφθηκα λίγο διαφορετικά το θέμα. Η ουγγρική κυβέρνηση εξελέγη με υποσχέσεις που δεν θα τηρήσει, τελικά, απέναντι στο λαό της.

Κάπου μοιάζει αυτό με όσα μέλλει να πάθει κι η Ελλάδα από το... Σαμαρά, νομίζω. Σίγουρα δεν είναι θεμα για χαρές και πανηγύρια.

OMADEON είπε...

Υ.Γ. Προ ολίγου είδα και το άρθρο του Δελαστίκ και κατάλαβα καλύτερα ΤΙ εννοείς εδώ. Ομως έτσι όπως παρουσιάστηκε η κατάσταση σε άλλα ΜΜΕ, υποβαθμίστηκε το ΠΟΛΥ σημαντικό γεγονός του φόρου στις ουγγρικές τράπεζες και τονίστηκε υπέρμετρα ότι "τάχουν βρει" ΔΝΤ και Ουγγαρία, δίνοντας "ραντεβού το Σεπτέμβριο"...

Η παρουσίαση της κατάστασης από Πατσαβουροτυπία κ.ά. ήταν σαν να σκύβει η Ουγγαρία το κεφάλι, αντί να κάνει το αντίθετο. Πάντως... κι αυτοί οι δεξιοί της Ουγγαρίας όπως επισημαίνει κι ο Δελαστίκ ετοιμάζονται να κάνουν τα ΙΔΙΑ "γυμνάσια" στο λαό τους, για πάρτη τους.