Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

Τι ετοιμάζουν στις 25 του Μάρτη;

Με αφορμή τις παρελάσεις της 25ης Μαρτίου και με επίκεντρο την κεντρική παρέλαση της Αθήνας στην πλατεία Συντάγματος, με κοινό παρονομαστή μια αόριστη «αντιμνημονιακή» φρασεολογία, που συνοδεύεται με αντικατοχικές κορόνες και με συλλήβδην καταγγελία των πολιτικών για την «προδοσία», σε συγκέντρωση την ώρα της παρέλασης καλούν διάφορες ομάδες, όπως οι «ενώσεις εφέδρων», γνωστές από τη συμμετοχή τους σε παραστρατιωτικές ασκήσεις για «επιχειρήσεις σε αστικό περιβάλλον», αλλά και σε παρελάσεις με βηματισμό στην πλατεία Συντάγματος.



Ενδεικτικά αναφέρουμε την «Κοινότητα Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων» που καλεί τα «αδέλφια καταδρομείς και όλο τον ελληνικό λαό που θέλει τα παιδιά του να μεγαλώσουν σαν ελληνόπουλα να συνδράμει στην ανοιχτή συγκέντρωση, στις 25 Μαρτίου στην Αθήνα».
Το «Κέντρο Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων», καλεί σε «διαδήλωση στο Σύνταγμα», μπροστά στο Μνημείο του Αγνωστου Στρατιώτη «προκειμένου να δείξουμε στην Κατοχική Κυβέρνηση των Ελληνοφώνων Σκουπιδιών που μας κυβερνούν ότι δεν μπορούν να κάμψουν την αντίδραση και το φρόνιμα του Ελληνικού λαού, να μαζευτούμε όλοι οι Ελληνες ανεξαρτήτου κομματικής πεποιθήσεως μπροστά στο Μνημείο του Αγνωστου Στρατιώτη με ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ και γιατί όχι να παρελάσουμε».
Μαζί μ' αυτούς, την ίδια μέρα καλούν στο Σύνταγμα το ΕΠΑΜ του Καζάκη και η «Αμεση Δημοκρατία», γνωστή από το ρόλο της στις «πλατείες», αλλά και οι αυτοαποκαλούμενοι «αγανακτισμένοι», οι οποίοι, μέσω ιστοσελίδας με τον τίτλο «25η Μαρτίου: Μένουμε σε δρόμους και πλατείες όλης της Ελλάδας», σημειώνουν: «Διώχνουμε τους μνημονιακούς πολιτικούς από τις παρελάσεις. Δεν φεύγουμε από δρόμους και πλατείες εάν δεν αποκατασταθεί η Εθνική Ανεξαρτησία και η Λαϊκή Κυριαρχία. Απαιτούμε ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Στις 25 Μαρτίου 2012 το τσίρκο της κατοχικής Βουλής και των κατοχικών κυβερνήσεων τελειώνει. Είναι στο χέρι μας να ζήσουμε ελεύθεροι (...) Η Ελλάδα ανήκει στους Ελληνες, όχι στους τραπεζίτες, όχι στους ολιγάρχες, όχι στους σάπιους πολιτικάντηδες. 25 Μαρτίου 2012! Ολοι σε δρόμους και πλατείες».
Σημ.Η απάντηση μας:

1 σχόλιο:

bill είπε...

Αν ξέρει ποιοι ειναι οι πουλημένοι του ΚΚΕ γιατι δεν τους βγαζει στην φόρα;

Καλό θα κάνει σε όλους μας.

Αντε να ξεβρωμίζουμε