Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

Επεισόδια στη Ρόδο κατά Ριζοσπάστη

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν χτες στη Ρόδο κατά τη διάρκεια της παρέλασης για την ενσωμάτωση της Δωδεκανήσου.
Δυό-τρείς δεκάδες άνθρωποι, δήθεν αγανακτισμένοι, εθνικοπατριωτικών αποχρώσεων, αφού πρώτα αποδοκίμασαν τον Γενικό Γραμματέα Νησιωτικής Πολιτικής Δ. Χαλκιώτη και τους βουλευτές Κ. Καραγκούνη (από τη ΝΔ), Μ. Ιατρίδη και Γ. Κασσάρα (που είναι ανεξάρτητοι), τους πλησίασαν περνώντας από το φραγμό των αστυνομικών δυνάμεων και άρχισαν να τους πετούν γιαούρτια και μπουκάλια με νερό.


Αποτέλεσμα των επεισοδίων ήταν να τραυματιστεί ένας στρατονόμος, να διακοπεί η παρέλαση και να φυγαδευτούν οι βουλευτές.
Εγιναν οχτώ συλλήψεις ατόμων για συμμετοχή στα επεισόδια.
Τέτοιου είδους ενέργειες και από τέτοιες δυνάμεις, (του συστήματος είναι) όχι μόνο δεν αποτελούν λύση στα πράγματι εκρηκτικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι και οι λαϊκές οικογένειες, αλλά ενισχύουν την κρατική καταστολή.
Μοναδική διέξοδος είναι ο οργανωμένος ταξικός αγώνας μέσα από τα σωματεία, τα συνδικάτα, τις Λαϊκές Επιτροπές για να μην περάσουν τα αντιλαϊκά μέτρα και με προοπτική την ανατροπής αυτής της πολιτικής και όχι ενέργειες σαν αυτές των παρελάσεων από περίεργες δυνάμεις για την υπονόμευση της πάλης.
Ριζοσπάστης
Σημ.axinosp:Τα δεκανίκια του συστήματος, μιλάμε για την ξεπουλημένη ηγετική κλίκα της Αλέκας μπήκαν σε δράση.
 Λάσπη με το τσουβάλι ενάντια σε όποια αντίδραση στο κατοχικό καθεστώς.
Όσο για τον ΣΥΡΙΖΑ πλήρης αποχή και σιωπή.
Μόνοι μας μείναμε αδέλφια, οι κοινοβουλευτικοί "σωτήρες" μας  ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ πήραν εντολή να σιωπήσουν να σπιλώσουν τις αντιδράσεις του κόσμου για την 25 Μάρτη.
Οι κατασταλτικές δυνάμεις του καθεστώτος έχουν πάρει εντολή να ρίχνουν στο ψαχνό ακόμα και όταν δεν δέχονται επίθεση με προτροπή του Καρατζαφέρη.
 Ελπίζω μέχρι τελευταία στιγμή οι εκδηλώσεις της Εθνικής επετείου να μην βαφούν με το αίμα του λαού, γιατί τότε καλύτερα να φύγετε όλοι σας από την χώρα, θα σας γδάρουμε ζωντανούς γομάρια !!

2 σχόλια:

Μάρκο Ντέ Σάντ είπε...

Μόνοι μας είμαστε από την αρχή, έχω βαρεθεί να το λέω...

Αυτό που ζητούν οι άψυχοι, ας κοπιάσουν να το εισπράξουν...

Ανώνυμος είπε...

Ζω στην Ροδο, συσσωμος ο κοσμος που ηταν στην παρελαση ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΕ!!!
Μαγαλομαγαζατορες, υπαλληλοι, νοικοκυρες ...ΟΛΟΙ
η σαπιλα των κουκουεδων ξαναερχεται να ψευδομαρτυρησει, να ξαναφορεσει την κουκουλα και να προδωσει Ελληνες.
ΕΑΝ τολμα καποιο απο τα κουμουνια της Ροδου ας σας στειλει σχολιο με το ονομα του ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΑΝΤΩ ΕΓΩ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΟΝΟΜΑ. Οι αλητες
δειτε το βιντεο και πεστε εαν ειναι 30 ατομα..
http://kopais.blogspot.com/2012/03/blog-post_4822.html

μετα τιμης
Αμφιτρυων