Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

Πατάτες, πάρτε κυρίες μου πατάτες!


Πατάτες, πάρτε κυρίες μου πατάτες!
Χαμός γίνεται με τις πατάτες Νευροκοπίου, αφού όλοι οι Έλληνες προσπαθούν να αποκτήσουν πατάτες από το Νευροκόπι, λες και είναι το Τίμιο Ξύλο. Όλοι θέλουν φτηνές πατάτες χωρίς μεσάζοντες και βάζουν μέσο –μεσάζοντες δηλαδή-, για να πάρουν στα χέρια τους τις πολυπόθητες πατάτες.
Ήδη, κάποιοι Έλληνες έχουν στο σπίτι τους ένα τόνο πατάτες και δεν ξέρουν τι να τον κάνουν – έχουν βγάλει τα έπιπλα έξω από το σπίτι, για να χωρέσουν οι πατάτες.
Κι επειδή οι πατάτες σαπίζουν, προβλέπω να φεύγει πολλή πατάτα στους επίσημους στηνπαρέλαση της 25ης Μαρτίου.


Είναι τέτοια η επιτυχία της πατάτας χωρίς μεσάζοντες που τα ενεχυροδανειστήρια εκτός από χρυσαφικά και χρυσές λίρες δέχονται και πατάτες. Αρκεί, βέβαια, να είναι πατάτες χωρίς μεσάζοντες.
Μετά από τις πατάτες χωρίς μεσάζοντες θα ακολουθήσει το ρύζι χωρίς μεσάζοντες, το λάδι χωρίς μεσάζοντες και τα φασόλια χωρίς μεσάζοντες, ενώ υπάρχει η ελπίδα να φτάσουμε και στην αστακομακαρονάδα χωρίς μεσάζοντες. Θα βουτάει μόνος του ο αστακός χωρίς μεσάζοντες μέσα στην κατσαρόλα με τα μακαρόνια χωρίς μεσάζοντες.
Κι ίσως μια μέρα να φτάσουμε και στο iPad χωρίς μεσάζοντες. Γιατί όχι και στην Πόρσε χωρίς μεσάζοντες;
Πάντως, αν θέλετε να κόψετε τους μεσάζοντες στα αυγά, πάρτε κότες. Κι αν θέλετε γάλα χωρίς μεσάζοντες, αγοράστε μια κατσίκα.
Το πιο ωραίο απ΄ όλα είναι πως τα χουντοκάναλα των νταβατζήδων της διαπλοκής –οι μεσάζοντες δηλαδή- έχουν πάθει ντελίριο ενθουσιασμού με τις πατάτες χωρίς μεσάζοντες. Βέβαια, η ενημέρωση χωρίς μεσάζοντες δεν προβλέπεται – μόνο για τις πατάτες είναι καλή η έλλειψη μεσαζόντων.
Επίσης, για τα κανάλια των νταβατζήδων της διαπλοκής δεν είναι καλή η έλλειψη μεσαζόντων στα διόδια. Βγάζουν καντήλες τα παπαγαλάκια με το κίνημα «Δεν πληρώνω» που καταγγέλλει τους μεσάζοντες εργολάβους και σηκώνει τις μπάρες. Αλλά τους ενθουσιάζουν οι πατάτες χωρίς μεσάζοντες. Όλο φιλέτο, φιλέτο, φιλέτο, η Τρέμη το βαρέθηκε, φέρτε της μια βραστή πατάτα που την ορέχτηκε.
Τώρα να καταργηθούν οι μεσάζοντες και στις πουτάνες. Να χορτάσει ο λαός φτηνό τσιμπουκάκι και πισωκολλητό.
(Με την ευκαιρία, ποιοι είναι επιτέλους αυτοί οι μεσάζοντες; Ονόματα δεν έχουν; Εγώ, οι μόνοι μεσάζοντες της πατάτας που ξέρω είναι οι γύφτοι που γυρνάνε με τα αγροτικά και πουλάνε πατάτες. Δεν πιστεύω όλη αυτή η «επανάσταση» να έχει γίνει για να χτυπήσουμε τους γύφτους. Κρίμα είναι, ρε παιδιά.)

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

πιτσιρικα δεν σε εχει διακορευσει ακομη αντιμνημονιακος κωλομπαρας κωλοπαιδο