Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

Ηλιακή καταιγίδα θα χτυπήσει σήμερα τη Γη



Μία από τις ισχυρότερες ηλιακές καταιγίδες των τελευταίων ετών θα χτυπήσει τις επόμενες ώρες τον πλανήτη, και ιδιαίτερα τις περιοχές κοντά στους πόλους, ταρακουνώντας το μαγνητικό του πεδίο και δημιουργώντας πιθανώς προβλήματα στις τηλεπικοινωνίες.


Η καταιγίδα οφείλεται σε δύο κύματα φορτισμένων σωματιδίων (Coronal Mass Ejections ή CMEs )που ταξιδεύουν εδώ και δύο μέρες προς τη Γη, μετά τηντεράστια έκρηξη που έγινε στον Ήλιο την Τρίτη 6 Μαρτίου που δημιουργησε μια κολοσιαία «ηλιακή φλογα».
Το πρώτο -και ισχυρότερο- κύμα των φορτισμένων σωματιδίων θα πέσει πάνω στον πλανήτη με ταχύτητα 2000 χιλιομέτρων το δευτερόλεπτο και μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα σε ηλεκτρικά δίκτυα, πτήσεις αεροπλάνων, τηλεπικοινωνιακούς δορυφόρους, GPS, ιδιαίτερα στις βόρειες περιοχές του πλανήτη.
Μια ακόμα συνέπεια της ηλιακής καταιγίδας είναι ότι το σέλας μπορεί να είναι ορατό σε περιοχές αρκετά μακρυά από τους πόλους.
Οι επιστήμονες επισημαίνουν ότι η ηλιακή καταιγίδα δεν είναι καθόλου πρωτόγνωρη καθώς συνδέεται άμεσα με τον 11ετή κύκλο του Ήλιου. Σύμφωνα με τον ηλιακό κύκλο, οι καταιγίδες σωματιδίων από το μεγάλο άστρο του συστήματός μας θα φτάσουν στο μέγιστο σημείο ισχύος τους τον επόμενο χρόνο, το 2013.
Τα τελευταία χρόνια, ο Ήλιος βρισκόταν σε σχετικά ήρεμη κατάσταση. Η φλόγα στην οποία οφείλονται τα κύματα σωματιδίων έχει κατηγοριοποιηθεί ως X5.4 ενώ η μέγιστη που έχει παρατηρηθεί τα τελευταία χρόνια  ήταν X28 στις 4 Νοεμβρίου 2003.
Παράλληλα, λόγω των απίστευτων θεωριών καταστροφής που κυκλοφορούν στο Διαδίκτυο, η επιστημονική κοινότητα υπογραμμίζει ότι η ηλιακή καταιγίδα δεν θα είναι καταστροφική, ούτε θα φέρει τον Αρμαγεδδώνα...
Διαβάστε την πλήρη αναφορά της NASA εδώ.
Σημ.axinosp:Δείτε και αυτό που έγινε στις 7 Μάρτη !!

Περιμένετε να γίνει χαμός στις 9 Μάρτη, εκτός από την επίσημη χρεοκοπία που θα μας ρίξουν οι οίκοι αξιολόγησης !!!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΧΛΩΜΟ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΦΙΛΕ ΓΙΑ 9 ΜΑΡ
ΕΧΩ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΡΕΛΗ ΧΑΡΑ,ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ,ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΥΛΗΠΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΟΥ ΚΟΥΡΕΜΑΤΟΣ,ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΟΡΕΣ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΧΑΡΑ ΠΟΥ ΓΛΙΤΩΣΑΝΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ CDS.......