Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

ΔΗΜΑΡ: Δεν θέλουμε ούτε την καγκελόφραχτη δημοκρατία ούτε το μπάχαλο


ΔΗΜΑΡ: Δεν θέλουμε ούτε την καγκελόφραχτη δημοκρατία ούτε το μπάχαλο
«Οι εικόνες, τόσο της Αθήνας, όπου η στρατιωτική παρέλαση έγινε χάρη στα ΜΑΤ, όσο και του Ηρακλείου, όπου η στρατιωτική παρέλαση ακυρώθηκε λόγω μερικών δεκάδων «αγανακτισμένων», μας είναι εξίσου απωθητικές»σημειώνει σε ανακοίνωσή της για επεισόδια στις παρελάσεις η Δημοκρατική Αριστερά.
«Αμφότερες προσβάλουν τη σημερινή ημέρα τιμής και μνήμης. Δεν θέλουμε ούτε την καγκελόφρακτη δημοκρατία, ούτε το «μπάχαλο» που εξ’αντικειμένου υπονομεύει τη δημοκρατία» καταλήγει, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο.
Σημ.axinosp:Ούτε με την χούντα, ούτε με το λαό είναι τρε μπανάλ και τα δύο!! 
Γιαούρτι που σας χρειάζεται ρε κερατάδες !!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το σχόλιό σου είναι για τον πούτσο.
Δικαίωμά σου να λες ότι θές.
Δικαίωμά μου να λέω ότι θέλω.

axinosp είπε...

Όταν εξισώνεις την Βία της χούντας του Παπαδήμου με τις όποιες λαϊκές αντιδράσεις, τότε εσύ είσαι για το πούτσο ανώνυμε οπαδέ της ΔΗΜΑΡ.

Ανώνυμος είπε...

Όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα(ΔΗΜΑΡ) τον τρώνε οι κότες(ανώνυμος 1) φίλε αχινέ.
Ανορθόδοξος