Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

Η χθεσινή ανακοίνωση της ISDA δεν καθησύχασε τους επενδυτές – Επιμένει για credit event η Rabobank – Ενδεχομένως στις 9 Μαρτίου


Παρά τη χθεσινή γνωμοδότηση της ISDA που δε θεωρεί «πιστωτικό γεγονός» το PSI και άρα δεν υπάρχει πληρωμή των CDS, η Rabobank εκτιμά ότι το credit event συνεχίζει να είναι μία πιθανότητα για την Ελλάδα και δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να κηρυχθεί στις 9 Μαρτίου.
Όπως τονίζει η Rabobank, εάν η Ελλάδα ενεργοποιήσει τη νέα νομοθεσία σχετικά με τις ρήτρες συλλογικής δράσης (CACs), προκειμένου να υποχρεώσει περαιτέρω ιδιώτες ομολογιούχους να συμμετάσχουν στην ανταλλαγή χρέους, είναι πιθανό να υπάρξει credit event.

www.bankingnews.gr
Σημ.axinosp:Η ISDA αποτελείται από μέλη, που τα ίδια έχουν εκδώσει CDS.
Επομένως μην περιμένετε credit event ακόμα !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: