Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη, 6 Φεβρουαρίου 2013

ΣΟΚ και δέος στο Ισραήλ! Η Συρία που αντιστέκεται 2 χρόνια στην ιμπεριαλιστική επίθεση τρομοκράτησε το σιωνιστικό ισραηλινό ναζιστικό καθεστώς!Ο ισραηλινός τηλεοπτικός σταθμός "Δέκα" έδωσε την είδηση της μεγάλης κινητοποίησης (π.χ. μοίρασμα αντιασφυξιογόνες μάσκες σε όλους τους κατοίκους του Ισραήλ...) και του πανικού, μετά την τρομοκρατική αεροπορική επίθεση εναντίον της Συρίας!
Αεροσκάφη της Πολεμικής Αεροπορίας της Αραβικής Δημοκρατίας της Συρίας, αναφέρει το κανάλι "Δέκα"του Ισραήλ, πέταξαν πάνω από το Τελ Αβίβ και τη Χάιφα σε πολύ χαμηλό ύψος και γέμισαν τις πόλεις με φυλλάδια που γράφουν: "Μπορούμε σε οποιαδήποτε στιγμή, αλλά θα επιλέξουμε τον χρόνο και τον τόπο, με τους χαιρετισμούς των Αετών της Συρίας".
Η αεράμυνα του Ισραήλ δεν μπόρεσε να εντοπίσει τα αεροσκάφη της Συρίας που λειτουργούσαν στην ίδια συχνότητα μ' εκείνη των ισραηλινών.
Kάτω τα χέρια από τη Συρία!

Δεν υπάρχουν σχόλια: