Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Παρασκευή, 8 Φεβρουαρίου 2013

Ανεξαρτησία από την Ελλάδα ζητά χωριό στα Γιάννενα


ΕΙΔΗΣΗ ΣΟΚ!
Την αυτονομία τους από την Ελλάδα ζητούν με προσφυγή τους στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης οι κάτοικοι του χωριού Καλέντζι που βρίσκεται στο νομό Ιωαννίνων.
Όπως δηλωνουν δε θέλουν να έχουν καμία σχέση με το ελληνικό κράτος και επιδιώκουν τη δημιουργία ανεξάρτητου κρατιδίου στα πρότυπα του Άγιου Μαρίνου και της Ανδόρας σύμφωνα με το άρθρο 24 του Ο.Η.Ε  
Στην ερώτηση για το αν αισθάνονται έλληνες απαντούν 
 κατηγοριματικά όχι και δηλώνουν πως δεν έχουν κανένα κοινό σημείο που να τους συνδέει με την Ελλάδα 


To fresko
Σημ.axinosp:Να δω τι μαλακία θα ακούσω ακόμα !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: