Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

Ο Χατζηδάκης χρηματοδοτεί διαστημόπλοιο!


Ο Χατζηδάκης χρηματοδοτεί διαστημόπλοιο!
Δεν είναι αστείο, είναι αλήθεια, και το σκέφτηκαν οι γραφειοκράτες του υπουργείου Ανάπτυξης.
Πρόσφατα δημοσιοποίησαν έναν κατάλογο με 500 επαγγέλματα, τα οποία υποτίθεται ότι θα χρηματοδοτηθούν από το ΕΣΠΑ με 456.000.000 ευρώ, όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «Δημοκρατία».
Βέβαια, θα σκεφτεί τώρα κάποιος καλοπροαίρετος, «τι μπορεί να ερευνηθεί» ακόμα και με 300.000 (!) που να αφορά την τεχνολογία των διαστημοπλοίων ή των αεροσκαφών. Προφανώς οι συντάκτες του προγράμματος βρίσκονταν σε vertigo όταν έγραφαν τη συγκεκριμένη λέξη. Δεν μπορεί να εξηγηθεί αλλιώς.
Εκτός και αν είχαν στο μυαλό τους να χρηματοδοτήσουν πλαστικά μοντέλα αεροσκαφών ή διαστημοπλοίων, τα οποία μετά θα ήταν δυνατό να πωληθούν στα ειδικά μαγαζιά της οδού Ιπποκράτους στο κέντρο της Αθήνας.
Εκτός πάντως από διαστημόπλοια και αεροσκάφη, το υπουργείο Ανάπτυξης επιχορηγεί και την κοπή νομισμάτων... Εντυπωσιακό και αυτό, αν σκεφτεί κανείς ότι το εκδοτικό προνόμιο (τύπωση χρήματος) στην Ευρώπη το έχει η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ).


Και σίγουρα δεν εννοεί το υπουργείο Ανάπτυξης να επιχορηγήσει την ΕΚΤ για κοπή νομισμάτων.
Άρα οι μόνοι που ίσως θα ενδιαφέρονταν να επιχορηγηθούν είναι οι «παραχαράκτες», μια δουλειά που έχει πέραση στην Ευρώπη, καθώς ανέρχονται σε εκατομμύρια τα πλαστά ευρώ που κυκλοφορούν.
Είναι απορίας άξιον αν ο αρμόδιος υπουργός Κωστής Χατζηδάκης είδε καθόλου τους σχετικούς πίνακες (με τα προς επιχορήγηση επαγγέλματα) προτού δημοσιοποιηθούν. Δεν μπορεί να τους είδε και να επέτρεψε να κυκλοφορήσουν με τέτοιου είδους αεριτζίδικες επιδοτήσεις.
Αν πάλι δεν τους είδε, έχει ευθύνη γι' αυτό που κυκλοφόρησε.
Πάντως πολλοί γελάνε με τη χοντρή γκάφα του υπουργείου Ανάπτυξης που «ένιωσε» μάλλον ξαφνικά σαν να είναι υπουργείο στις ΗΠΑ.
Επίσης ο κατάλογος επιδοτεί και το επάγγελμα του χρονομέτρη και όλοι αναρωτιούνται τι θέλει να μας πει ο... ποιητής υπουργός!

newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια: