Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη, 13 Φεβρουαρίου 2013

Καλημέρα ΣΥΡΙΖΑ!

Αν μιλάμε για φεστιβάλ βλακείας, η δήλωση του κ. Μέργου για τους κατώτερους μισθούς στην Ελλάδα έχει κάποιο νόημα και κερδίζει επάξια το βραβείο της χρυσής πατάτας. Αν ψάχνουμε να βρούμε τους λόγους που η χώρα έχει οδηγηθεί στο χάος, η παρουσία του κ. Μέργου στην θέση του γενικού γραμματέα του υπουργείου Οικονομίας μας εξηγεί το γιατί. Οι άνθρωποι είναι επικίνδυνοι...

Τι είπε ο μέγιστος; Ότι ο κατώτερος μισθός στην Ελλάδα είναι ακόμη υψηλός. Γιώργο Μέργο θα σε καλέσουμε να ζήσεις μία εβδομάδα με τα λεφτά που αμείβεται ένας εργαζόμενος που έχει την τύχη να αμείβεται με τον κατώτερο μισθό. Διότι υπάρχουν κι άλλοι που δεν έχουν την τύχη στις μέρες μας να έχουν καν μισθό. Λοιπόν, μπορείς να ζήσεις  με αυτά τα λεφτά; Αμφιβάλλουμε! Το πιο πιθανό είναι ότι δεν θα σου φτάσουν ούτε καν για μία ημέρα. 

Αλλά ο κ. Μέργος μπορεί να λέει ανάλογες ανοησίες με μία σχετική ασφάλεια. Δεν κινδυνεύει να μείνει άνεργος! Μετά από το τέλος της θητείας του στο υπουργείο τον περιμένει μία ωραία θέση στην Τράπεζα της Ελλάδας. Με κάτι τέτοια αρχίζει και αναρωτιέται κανείς αν υπάρχει Θεός. Αν υπάρχει θα έπρεπε ήδη να είχε ρίξει φωτιά και να μας είχε κάψει.

Είναι επικίνδυνοι!  Δεν έχουν επίγνωση της πραγματικότητας και γι΄ αυτό κάνουν το ένα λάθος πίσω από το άλλο.  Πριν από λίγες εβδομάδες οι ίδιοι άνθρωποι συμμετείχαν στο πάρτι του μεγαλοστελέχους της Εθνικής Τράπεζας. Την ώρα που ο Αντώνης Σαμαράς διαπραγματευότανε με τους Ευρωπαίους την δόση, οι «παράγοντες» συμμετείχαν σε πάρτι στελέχους της Εθνικής στο Κολωνάκι. Άφθονη έρρεε η σαμπάνια σε υγεία των κορόιδων! Ένα στέλεχος της Εθνικής Τράπεζας είχε το θράσος να οργανώσει σε μία τέτοια ημέρα ένα πάρτι στο Κολωνάκι. Και συμμετείχε σύσσωμη η διοίκηση όλης της Τράπεζας. Και ο κ. Αλογοσκούφης! Και άλλα στελέχη της κυβέρνησης. Αλήθεια, ο κ. Μέργος ήταν εκεί; 

Όχι! Ο Έλληνας εργαζόμενος δεν αντέχει άλλες ανοησίες. Κανονικά, κύριε Μέργο, ο κ. Σαμαράς θα έπρεπε μετά από τις σχετικές σας δηλώσεις, να σας στείλει στο ταμείο ανεργίας. Για να μετρήσετε αν μπορεί κανείς να ζήσει ή όχι με το επίδομα ανεργίας. Αλλά εσείς είστε σίγουρος ότι σας περιμένει μία θέση στην Τράπεζα της Ελλάδας για να συναντήσετε την φίλη σας από την εποχή Αλογοσκούφη κυρία Ελένη Λουρή. Κι αν αυτό χαλάσει, θα μπορεί να δημιουργηθεί ειδικά για εσάς μια άλλη καλή θέση σε έναν άλλον Οργανισμό. 

Κύριε Σαμαρά! Δεν χρειάζεται να ψάχνετε για το ποιος θα μπορούσε να σας στείλει στα τάρταρα των δημοσκοπήσεων. Την απάντηση την έχετε ήδη: Πρόκειται για τους ανίκανους που κουβαλάτε μαζί σας και οι οποίοι συμπεριφέρονται σαν να πρόκειται για το χωράφι του μπαμπά τους. Υπό αυτές τις συνθήκες ας μην κουράζεστε. Παραδώστε από τώρα τα κλειδιά στον ΣΥΡΙΖΑ για να μην χάνουμε και χρόνο...

Σημ.axinosp:ΟΞΩ ΛΑΜΟΓΙΟ ΑΠ' ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ... Γ.Μέργος (Γενικός γραμματέας του υπουργείου οικονομικών) "Σε υψηλά επίπεδα» ο κατώτατος μισθός στην Ελλάδα" Εσύ πόσα παίρνεις ρε παλιάρχιδο; Άει στο διάολο σκατομαλάκες, πουλημένα τομάρια! xary klynn

Δεν υπάρχουν σχόλια: