Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα, 25 Φεβρουαρίου 2013

Μητσοτάκης: "Επιστροφή στη δραχμή θα ήταν τραγωδία"

...."Η μόνη εναλλακτική λύση, θεωρητικά, θα ήταν να γίνει, ασφαλώς ευκολότερα κι απλούστερα, η βαθιά τομή και αλλαγή με επιστροφή στη δραχμή. Κάτι τέτοιο όμως θα ήταν τραγωδία και θα επέστρεφε τη χώρα μισό αιώνα πίσω. Πρέπει λοιπόν να πούμε στον λαό ότι δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να γίνουμε ανταγωνιστικοί γιατί εφεξής θα πρέπει να ζήσουμε με τις δικές μας δυνάμεις σε έναν σκληρό κόσμο που γίνεται ολοένα και πιο ανταγωνιστικός.....

Δείτε την εισαγωγή του βιβλίου του κ. Μητσοτάκη
News247
Σημ.axinosp:Άμα λέει ο Δράκουλας ότι η επιστροφή στο Εθνικό νόμισμα είναι καταστροφή, τότε πραγματικά η μόνη λύση είναι η δραχμή !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: