Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

Ανακοίνωση της Πολιτικής Γραμματείας (6/2/2013)


epam2
 Η Πολιτική Γραμματεία καλεί όλα τα μέλη των πυρήνων Αττικής του Ε.ΠΑ.Μ. να στηρίξουν με κάθε τρόπο τον αγώνα των ναυτεργατών για την υπεράσπιση του δικαιώματος στην απεργία και τη διεκδίκηση. Για την ύπαρξη των Συνδικάτων και των Συλλογικών Συμβάσεων.


Να προπαγανδίσουν την άποψή μας για αγωνιστική πατριωτική λαϊκή ενότητα από τα κάτω όλων των πολιτών στην πορεία προς τη Γενική Πολιτική Απεργία και τη λειτουργική κατάληψη των μέσων και των χώρων εργασίας από τους ίδιους τους εργαζόμενους ως όφελος του λαού.
Να αξιοποιήσουν την παναττική απεργία που κήρυξαν Γ.Σ.Ε.Ε. και ΑΔΕΔΥ, παρ’ ότι όψιμη,  για να εκδηλώσουν την συμπαράστασή τους στους αγωνιζόμενους ναυτεργάτες στο Λιμάνι, κατεβαίνοντας στην απεργιακή συγκέντρωση που διοργανώνουν τα ναυτεργατικά και άλλα εργατικά σωματεία σήμερα Τετάρτη 6/2/13, και ώρα 10:00 π.μ., στον Άγιο Διονύσιο του Πειραιά (οδός Παπαστράτου, μεταξύ των οδών Θερμοπυλών & Δερβενακίων).
Καλούμε τον Ελληνικό λαό να βρίσκεται σε εγρήγορση για την αποκάλυψη προβοκατσιών και την υπεράσπιση των κοινωνικών ελευθεριών και δικαιωμάτων που καταπατώνται με τον πλέον βάναυσο και απροκάλυπτο τρόπο, από το κατοχικό καθεστώς με την χρήση χουντικών νόμων που θέλουν τους εργαζόμενους στο «χακί» και την κοινωνία στον «γύψο».

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ.
6/2/2013

Δεν υπάρχουν σχόλια: