Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη, 13 Φεβρουαρίου 2013

Τοποτηρητής ΔΝΤ προς Έλληνες βιομήχανους: «Μεταφέρετε τις επιχειρήσεις σας εκτός Ελλάδας»

Ο τοποτηρητής του ΔΝΤ στην Αθήνα, ο ολλανδός Μπομπ Τράα, συμβουλεύει τους Έλληνες βιομήχανους να μεταφέρουν τις επιχειρήσεις τους σε άλλες χώρες. Τουλάχιστον αυτό προκύπτει από δημοσίευμα της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», σύμφωνα με το οποίο αυτή η προτροπή εκφράστηκε την Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου, σε συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου παρουσία βεβαίως του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και των υπουργών Γιάννη Στουρνάρα και Κωστή Χατζηδάκη, καθώς και του προέδρου του ΣΕΒ, Δημήτρη Δασκαλόπουλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: