Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ & ΓΙΟΡΤΗ ΣΤΟ ΘΑΛΕΙΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΣΤΙΣ 9 & 10/02/2013



Με χαρά σας προσκαλούμε το Σαββατοκύριακο 9 και 10 Φεβρουαρίου σε μια γιορτή γνωριμίας στο Θαλειν Καλλιθέας, που θα μπορούσε να έχει τίτλο: "Από την κατανάλωση στην παραγωγή". Ξεκινάμε με σεμινάρια πλεξίματος και ζυμώματος, συνεχίζουμε με φαγητό και στήνουμε μια γιορτή, για να γνωριστούμε μεταξύ μας και με τη γειτονιά, να ενισχύσουμε το πρόγραμμα Αλληλεγγύης μας, να ανταλλάξουμε ιδέες, να νοιώσουμε ότι το Θαλειν είναι κάτι παραπάνω από Κέντρο Διανομής.
Όσοι θέλετε να συνεισφέρετε με φαγητό επικοινωνήστε στο 6988166697 για να το οργανώσουμε.
Θα τα πούμε από κοντά, και πάντα θα βρίσκουμε ευκαιρίες για να βρισκόμαστε!
ΘΑΛΕΙΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ - http://www.thalein.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: