Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη, 27 Φεβρουαρίου 2013

Για να “καθησυχάσουν” την Eldorado, της δίνουν το Πέραμα!


62157_423870047701804_167976289_n
“Θορυβήθηκαν” τα κεφάλια της Eldorado από την επίθεση της περασμένης Κυριακής στο εργοτάξιο των Σκουριών (και από την επακόλουθη πτώση της μετοχής τους στα Τάρταρα) και ήρθαν άρον-άρον στην Ελλάδα, για να πάρουν διαβεβαιώσεις από τον Πρωθυπουργό για τις προθέσεις της Κυβέρνησης του. Ο κ. Σαμαράς δεν τους απογοήτευσε.


Σύμφωνα λοιπόν με το άρθρο της Wall Street Journal (διαβάστε το εδώ) που επικαλείται το Μπομπολικόν ΕΘΝΟΣ (εδώ), η κυβέρνηση “θα αντιμετωπίσει τα προβλήματα ασφαλείας στις Σκουριές”, εννοώντας προφανώς δια της βίας και της τρομοκρατίας. Για την κυβέρνηση Σαμαρά, η αντίδραση της πλειοψηφίας των κατοίκων της Χαλκιδικής στα σχέδια της Καναδικής εταιρείας είναι απλά ένα πρόβλημα “ασφαλείας” που “θα λυθεί” αν κουβαλήσουμε στο βουνό όλα τα ΜΑΤ της Ελλάδας, δημιουργήσουμε ενόχους και αυτουργούς, τρομοκρατήσουμε και συλλάβουμε όλο τον πληθυσμό Μ.Παναγίας, Ιερισσού και περιχώρων. Όλα τα ολοκληρωτικά καθεστώτα έτσι δεν κάνουν, γιατί να διαφέρει το δικό μας;
Ο Πρωθυπουργός υποσχέθηκε επίσης ότι μέσα σε 10 μέρες θα έχει εκδοθεί η  οριστική αδειοδότηση του έργου χρυσού του Περάματος στη Θράκη, υπόσχεση που λειτούργησε ως τονωτική ένεση για την ταλαίπωρη μετοχή της Eldorado που βρισκόταν σε ελεύθερη πτώση από τις 23 Ιανουαρίου (δείτε εδώ). Η καθολική αντίδραση του λαού και των αιρετών εκπροσώπων της Θράκης στο πρόγραμμα της Eldorado είναι πάλι μια ασήμαντη λεπτομέρεις και προφανώς θα αντιμετωπιστεί κι αυτή …δια των γνωστών μεθόδων.
Ακούστε τι δήλωσε ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης στον Καναδό πρέσβη κ.Peck που τον επισκέφθηκε πέρσι τον Απρίλιο, για να πάρετε μια ιδέα για τις διαθέσεις των Θρακιωτών:
Το ΕΘΝΟΣ μας δίνει κι άλλες “πικάντικες” λεπτομέρειες: Ο Πρωθυπουργός μαζί με τον υφυπουργό Ανάπτυξης, Νότη Μηταράκη είχαν χθες συνάντηση με τον πρόεδρο του Συμβουλίου της Επικρατείας, Κωνσταντίνο Μενουδάκο με θέμα “τις καθυστερήσεις που παρουσιάζονται σε αποφάσεις που εκδίδει το ΣτΕ και μπορεί να προκαλούν προβλήματα σε επενδυτικά σχέδια”. Καθόλου άσχετη η συνάντηση με την επίσκεψη των Καναδών, αφού όλοι αντιλαμβανόμαστε ότι πρόκειται για το θηριώδες επενδυτικό σχέδιο της Εldorado στη Χαλκιδική. “Σύμφωνα με πληροφορίες στη συνάντηση εξετάστηκαν τρόποι επιτάχυνσης των αποφάσεων, χωρίς όμως να υπάρξει καμία παρέμβαση στο έργο της Δικαιοσύνης”.
Στο δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ χθες το βράδυ ειπώθηκαν άλλα: “Η υπόθεση των Σκουριών είναι τελειωμένη, κάποιες τυπικές διαδικασίες μόνο μένουν με το Συμβούλιο Επικρατείας για να προχωρήσει το έργο”. Ο δημοσιογράφος προφανώς δεν το έβγαλε από το μυαλό του, αυτό ήταν το ρεπορτάζ του από τη συνάντηση Πρωθυπουργού-Υφυπουργού-Προέδρου ΣτΕ.
Η Κυβέρνηση αντιμετωπίζει τις προσφυγές των κατοίκων σαν τυπικές και “τελειωμένες” διαδικασίες;
Η Κυβέρνηση προεξοφλεί την απόφαση του Ανώτατου Ακυρωτικού Δικαστηρίου;
Και “δεν θα υπάρξει καμία παρέμβαση στο έργο της Δικαιοσύνης”;;
Σημ.axinosp:Έχει να γίνει της ....Κερατέας !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: