Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

The game is over. Προσυπέγραψε και ο ΣΥΡΙΖΑ το μνημόνιο.


Προφητικά ο κ. Βενιζέλος, κατά την ομιλία του στη Βουλή προ ημερών, είπε, απευθυνόμενος στον κ. Τσίπρα, να μην κάνει και πολύ παρέα με Σόϊμπλε κ.λ.π. γιατί σε λίγο θα τον βάλουν να υπογράψει και αυτός δήλωση περί εφαρμογής των μνημονίων. Ήταν άραγε...
προφήτης ή κάτι γνώριζε;

Σήμερα λοιπόν, λίγες ημέρες μετά από εκείνη την αποστροφή του κ. Βενιζέλου, ο κ. Τσίπρας, από τις ΗΠΑ όπου βρίσκεται, έκανε δήλωση υποταγής στα μνημόνια και στα κελεύσματα των δανειστών και μάλιστα η δήλωση αυτή έγινε δημόσια στο παγκόσμιο ακροατήριο. Συγκεκριμένα δήλωσε ότι «δεν πρόκειται να σχίσει την δανειακή σύμβαση», καθώς και ότι «δεν πρόκειται να αποχωρήσει από την ΕΕ και το ευρώ». Δηλαδή δήλωσε πίστη στους εξοντωτικούς για το λαό όρους εφαρμογής των μνημονίων που περιέχονται στη δανειακή σύμβαση. Στους όρους που παραχωρούν την Εθνική Κυριαρχία και αίρουν την ασυλία της ελληνικής δημόσιας περιουσίας από τις κατασχέσεις των δανειστών.

Από σήμερα λοιπόν έχουμε πλήρη προσχώρηση και του ΣΥΡΙΖΑ στα μνημόνια.
The game is over.

Δεν υπάρχουν σχόλια: