Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

Viva Italia!

Της πουτάνας έγινε στην Ιταλία, αφού ο σοφός ιταλικός λαός ψήφισε έτσι ώστε να μην μπορεί να κυβερνήσει κανείς και να υπάρχει γλυκιά αναρχία.
Η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ πήρε τον πούλο, αφού ο Μάριο Μόντι –που η ίδια έπεισε να κατέβει στις εκλογές- τον ήπιε κανονικά και πάει για απόσυρση.
 Ο Μπερλουσκόνι δεν αρέσει στην Άνγκελα Μέρκελ και αυτός ήταν ένας καλός λόγος για να τον ψηφίσουν πολλοί Ιταλοί, αφού μπορεί ο Μπερλουσκόνι να είναι σιχαμερός αλλά η Άνγκελα Μέρκελ είναι εντελώς για τον πούτσο, οπότε το μόνο που κατάφερε είναι να αναστήσει τον Μπερλουσκόνι.



 Οι αγορές, η γερμανική κυβέρνηση και άλλοι Ευρωπαίοι σαχλαμάρες ήθελαν μια κυβέρνηση συνασπισμού του Μπερσάνι με τον Μόντι αλλά ο Μπερσάνι δεν τραβάει, μια και όλοι έχουν πάρει χαμπάρι πως αυτοί οι σοσιαλδημοκράτες του κώλου είναι ό,τι πιο ξεπουλημένο και αηδιαστικό υπάρχει και πρέπει να τους καθαρίσουμε όλους για να ξεβρομίσει επιτέλους ο πλανήτης. Θριαμβευτής των ιταλικών εκλογών είναι ο Μπέπε Γκρίλο που κατέβηκε στις εκλογές με αίτημα την έξοδο από το ευρώ, γιατί οι Ιταλοί δεν είναι ραγιάδες σαν τους Έλληνες να νομίζουν πως το ευρώ είναι δημοκρατία και πολιτισμός, και να κάνουν σαν σκλαβάκια ό,τι τους λέει ο κάθε Σόιμπλε.
 Τα ξένα ΜΜΕ δεν ξέρουν πού να κατατάξουν τον Μπέπε Γκρίλο γιατί δεν είναι ξεπουλημένος –ακόμα- σαν τους υπόλοιπους και αυτό είναι ένα πρόβλημα γιατί όλοι θέλουν να σου φορέσουν μια ταμπέλα και να ξέρουν πόσα θέλεις για να σε αγοράσουν.
 Τα ελληνικά ΜΜΕ περιγράφουν τον Μπέπε Γκρίλο σαν κάποιον που είναι μεταξύ του Λάκη Λαζόπουλου και του Τζίμη Πανούση –λες και είναι κακό ή πάρα πολύ εύκολο να είσαι ο Λαζόπουλος ή ο Πανούσης, ενώ είναι καλό να είσαι ο Σαμαράς, ο Βενιζέλος και ο Κουβέλης- αλλά ξεχνούν πως οι Ιταλοί ψήφισαν για διαμαρτυρία έναν κωμικό, ενώ οι Ελληναράδες ψήφισαν για διαμαρτυρία τη Χρυσή Αυγή που είναι, βέβαια, πολύ πιο αστεία από τον Μπέπε Γκρίλο αλλά είναι και ό,τι πιο συστημικό υπάρχει στη χώρα αυτή τη στιγμή.
 Εν τω μεταξύ, πολλοί Έλληνες κάνουν κριτική στους Ιταλούς για τον τρόπο που ψήφισαν, ξεχνώντας πως οι Έλληνες έκαναν ξανά κυβέρνηση τα δυο κόμματα που χρεοκόπησαν την Ελλάδα, οπότε δεν τους παίρνει να λένε τίποτα για τους άλλους λαούς και καλά θα κάνουν να βγάλουν τον σκασμό και να τρώνε ήσυχα τα πίτουρά τους. Κότες!
 (Αν ψήφιζα στην Ιταλία, μάλλον θα ψήφιζα τον Μπέπε Γκρίλο –που είναι και συνάδελφος μπλόγκερ- αλλά μπορεί να ψήφιζα και τον Μπερλουσκόνι.
Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στον Μπερλουσκόνι πως θα τα κάνει μπουρδέλο όλα.)
Pitsirikos

Δεν υπάρχουν σχόλια: