Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

Κρούγκμαν: «Η νότια Ευρώπη θα γεμίσει με Μπέπε Γκρίλο»


Για το ενδεχόμενο να γεμίσει Μπέπε Γκρίλο όλη η νότια Ευρώπη, αν δεν αλλάξει γραμμή η Γερμανία, προειδοποιεί ο νομπελίστας οικονομολόγος Πολ Κρούγκμαν σε άρθρο του στους New York Times. 
Ο Κρούγκμαν, απαντώντας και σε όσους  βλέπουν την επιστροφή Μπερλουσκόνι και την ανάδειξη Γκρίλο με απορία, καταλήγει ως εξής:  
«Ο λόγος για τον οποίον συμβαίνει αυτό είναι επειδή οι ευυπόληπτοι Ευρωπαίοι δεν παραδέχονται ότι οι πολιτικές που έχουν επιβάλει στους δανειζόμενους είναι μια καταστροφική αποτυχία. 
Αν δεν αλλάξει αυτό, οι εκλογές στην Ιταλία θα είναι απλώς μια πρόγευση της επικίνδυνης ριζοσπαστικοποίησης που έρχεται.»  
 Όλο το άρθρο του οικονομολόγου, όπως δημοσιεύεται στο Βήμα   
lifo
Σημ.axinosp:Ζουμί τους έχει πάει !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: