Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

Κατέβασαν τον υπουργό από το αυτοκίνητο και το κατέσχεσαν


Δικαστικοί επιμελητές μετέβησαν το πρωί στο υπουργείο Οικονομικών στην Λευκωσία, με σκοπό να εκτελέσουν δικαστικά διατάγματα για κατάσχεση κρατικής κινητής περιουσίας ύψους 15 εκατομμυρίων ευρώ.
Μόλις πριν λίγα λεπτά κατέβασαν τον υπουργό Εμπορίου Βιομηχανίας και Τουρισμού από το υπουργικό αυτοκίνητο και προχώρησαν στην κατάσχεση του οχήματος.
Στο υπουργείο έχουν συγκεντρωθεί και φορτηγά ώστε να φορτωθούν αυτοκίνητα, έπιπλα, ηλεκτρονικοί υπολογιστές και άλλος εξοπλισμός, με σκοπό να ακολουθήσει εκποίηση ώστε να πληρωθούν ιδιώτες στους οποίους το κράτος χρωστάει χρήματα από 30 απαλλοτριώσεις.
Ο γενικός Διευθυντής του υπουργείου Οικονομικών δεν επέτρεψε στους επιδότες να προχωρήσουν στην κατάσχεση και κλήθηκε η αστυνομία για να βοηθήσει στην εκτέλεση των δικαστικών αποφάσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: