Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

Το πολιτικό φλερτ με το μεσαίο χώρο συνεχίζεται



Την πρώτη τους συνάντηση θα έχουν ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας με τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή στις 6 Μαρτίου στο πλαίσιο της εκδήλωσης που διοργανώνει το ίδρυμα Κωνσταντίνου Καραμανλή στο Μέγαρο Μουσικής. 

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης αποδέχθηκε …με ιδιαίτερη χαρά  την πρόταση που του απηύθυνε το ίδρυμα για να μιλήσει στην εκδήλωση που έχει θέμα «Κωνσταντίνος Καραμανλής τότε και τώρα . Δημοκρατία, Οικονομία  , Πολιτισμός και Ευρώπη.»

Η συνάντηση αυτή αναμένεται να έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον αφού θα είναι η πρώτη φορά που Αλέξης Τσίπρας και Κώστας Καραμανλής θα συναντηθούν μετά το πολιτικό φλερτ του πρώτου προς τον κεντροδεξιό πολιτικό χώρο. 

Μάλιστα οι δυο άνδρες  θα μιλήσουν  κάτω από το βλέμμα του Αντώνη Σαμαρά ο οποίος θα είναι και αυτός ομιλητής στην εκδήλωση. Αν και ο πρώην πρωθυπουργός δεν φημίζεται για τον αυθορμητισμό του στις κοινωνικές εκδηλώσεις , το σίγουρο είναι ότι ακόμα και η μεταξύ τους χειραψία – όσο τυπική και αν είναι- θα συζητηθεί πολύ.

Η πρόσκληση αυτή που έγινε μετά από τηλεφωνική επικοινωνία του Πέτρου Μολυβιάτη -ο οποίος είναι και πρόεδρος του ιδρύματος-  με τον στενό συνεργάτη του Αλέξη Τσίπρα Νίκο Παππά έδωσε ιδιαίτερη ικανοποίηση στην Κουμουνδούρου αφού εκεί ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα μπορέσει με πιο εμπεριστατωμένη  επιχειρηματολογία να αναφερθεί στα έργα και τις ημέρες  του για τον ιδρυτή της ΝΔ για τον οποίο έχει εκφράσει τον σεβασμό του αν και διαφωνούσε πολιτικά.

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν ακόμα ο Ευάγγελος Βενιζέλος , ο Φώτης Κουβέλης και ο πρώην πρωθυπουργός Παναγιώτης Πικραμμένος ενώ θα παραστεί και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας.
newpost
Σημ.axinosp:Το ξεφτύλισμα του Τσίπρα συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς !

Δεν υπάρχουν σχόλια: