Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

ΑΚΡΩΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ,ΣΕ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΠΑΜ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ #20fgr -ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ


Συμφωνα με διασταυρωμενες πληροφοριες,ο διαδηλωτης που χτυπηθηκε απο αγνωστους,κατα τη διαρκεια της σημερινης απεργιακης συγκεντρωσης στην οδο Μπενακη,ειναι μελος του ΕΠΑΜ.
Σκατομυαλοι,τον περασαν για μελος της Χρυσης Αυγης,επειδη κρατουσε ελληνικη σημαια και τον εσπασαν στο ξυλο,με αποτελεσμα να μεταφερθει στο νοσοκομειο.
Η πραξη τους δεν διαφερει σε τιποτε,απο αυτες των Χρυσων Αυγων και των νεοναζι φασιστων.
ΠΡΕΖΑ TV

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

http://press-gr.blogspot.gr/2013/02/video_2826.html
Ε οχι και επαμ

Ανώνυμος είπε...

Eπειδη εχει γινει μπλεξιμο με τους τραυματιες, ο τυπος της συγκεκριμενης φωτογραφιας δεν ειναι του ΕΠΑΜ και δεν χτυπηθηκε επειδη κρατουσε ελληνικη σημαια. Οπως διαβασα σε αλλα blogs τον χτυπησαν επειδη φορουσε μπλουζα ΒΙΤBULL HELLAS. Μαρκα που κατασκευαζεται απο χρυσαυγιτη και διατιθεται απο το βιβλιοπωλειο καθώς και απο τα γραφεια της χ.α.

**συγνωμη για την ανωνυμια αλλα μπλεχτηκα με τις υπολοιπες επιλογες. Χριστινα