Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

ΕΠΕΙΓΟΝ!! ΔΙΑΔΩΣΤΕ!!!ΜΗ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΤΡΕΞΕΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ!!! ΘΑ ΑΥΤΟΚΑΡΦΩΘΕΙΤΕ!!,






Μιλώ για την ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ από το ΚΕ.ΠΥ.Ο. που λάβατε οι περισσότεροι και σας πληροφορεί πως στη Δ.Ο.Υ. σας έχει βεβαιωθεί πως υπάρχουν ανείσπρακτα υπόλοιπα Ε.Ε.Τ.Η.Δ.Ε.(χαράτσι) του έτους 2011, για τις παροχές ηλεκτρικού ρεύματος.... Παρακάτω αναφέρει το Α.Φ.Μ σας, τον αριθμό παροχής ρεύματος, το χαράτσι που δεν πληρώσατε, και τη διεύθυνσή σας. ΠΛΗΡΩΤΕΟ ΜΕΧΡΙ 31.01.2013.

Σε περίπτωση (λέει ) που δεν είστε πλήρης κύριος η επικαρπωτής στο ανωτέρω ακίνητο, παρακαλούμε να προσέλθετε (ως πρόβατο, καρφί,και μακάκας) στην ανωτέρω Δ.Ο.Υ. και να γνωστοποιήσετε (καρφώσετε τον εαυτό σας,η τον σπιτονοικοκύρη σας) τα στοιχεία του κύριου η επικαρπωτή κλπ κλπ , ώστε να διαγραφεί το ποσό (χαράτσι) από σας *(δεν έχουν δικαίωμα να σας φορτώσουν χαράτσι άλλου, τους ζητάτε και αποζημίωση μετά) και να βεβαιωθεί ποιος είναι ο υπόχρεος (εγκληματίας, ληστής, ανεπρόκοπος που δεν έχει να πληρώσει τα γ@μισι#τικα των αποτυχημένων αρχιλαμογιών που κατέστρεψαν τη χώρα, και τόλμησε να έχει δικό του σπίτι). 
Κι όλα αυτά με εντολή του γενικού διευθυντή ΚΕ.ΠΥ.Ο. Παναγιώτη Λαζαρίδη.
  • ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΙΑΤΑΓΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ.

  • ΜΟΝΟ Η ΕΦΟΡΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΓΙΑ ΑΝΕΞΟΦΛΗΤΕΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΚΑΙ... ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3-4 ΜΗΝΕΣ!

  • ΕΩΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΦΑΠ ΤΟΥ 2010 ΚΑΙ ΤΟ ΕΤΑΚ ΤΟΥ 2011 ΚΑΙ 2012 ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΧΡΩΣΤΑΤΕ ΗΔΗ ΤΑ ΜΑΛΛΙΟΚΕΦΑΛΑ ΣΑΣ !!!

  • Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ!!!!

  • ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ!!!

  • ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΛΥΜΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΚΜΗΔΕΝΙΣΕΙ ΜΕ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑΤΣΙΑ!

  • ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΑΤΕ ΣΤΙΣ ΕΦΟΡΙΕΣ ,ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΡΦΩΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ Η ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ!!

  • ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΑΛΛΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ, ΟΤΑΝ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΚΑΡΧΑΡΙΕΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΤΙΣΜΕΝΑ ΣΕ ΕΚΤΟΣ ΣΧΕΔΙΟΥ ΔΡΟΜΟΥΣ 3 ΕΥΡΩ ΤΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΟ!!!!ΟΤΑΝ ΟΙ ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΚΑΙ ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙ 30.000 ΕΥΡΩ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΑ ΤΕΚΜΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΥΤΕΛΟΥΣ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΤΟΥΣ!! ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΜΑΡΜΑΡΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ!!                
  • ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Η ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ! ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΥΤΗ Η ΑΔΙΚΙΑ ΣΤΟΝ ΑΝΕΡΓΟ, ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟ, ΧΑΜΗΛΟΜΙΣΘΟ ΚΑΙ ΦΟΥΚΑΡΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ!!


 Αττικά Νέα

Δεν υπάρχουν σχόλια: