Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

ΕΣΩΣΑΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ: Οι Ρώσοι κατέρριψαν με πύραυλο μετεωρίτη ισχύος 300 Κt. πριν φτάσει στην Γη


H ρωσική στρατηγική αεράμυνα για πρώτη φορά στην ιστορία του ανθρώπου πέτυχε απ'ευθείας πήγμα σε ένα τεράστιο τμήμα του αστεροειδούς πρν πλήξει τις πόλεις της Σιβηρίας (ακούγεται ότι μπορεί να έπεφτε και στα περίχωρα της αχανούς Μόσχας) αναφέρουν στρατιωτικές πηγές που μίλησαν στο πρακτορείο Russia Today.


Το τμήμα αυτό επλήγη από προηγμένο ρωσικό αντιβαλλιστικό σύστημα, πριν ακόμα εισέλθει στην ατμόσφαιρα και πρέπει να είναι ένα από τα νέα συστήματα που έχουν εγκαταστήσει οι Ρώσοι το τελευταίο έτος γύρω από την Μόσχα, τα οποία αναχαιτίζουν τα οχήματα επαν-εισόδου πριν ακόμα αυτά μπουν στην ατμόσφαιρα.
Σύμφωνα με πηγές της διοίκησης στρατηγικής αεράμυνας της Ρωσίας μετά το πλήγμα "Ο μετεωρίτης διασπάστηκε πάνω από τα Ουράλια και ανεφλέγη στα κατώτερα στρώματα της ατμόσφαιρας. Κομμάτια του μετεωρίτη έπεσαν σε αραιοκατοικημένες ζώνες της περιοχής του Τσέλιαμπινσκ", ανακοίνωσε το τοπικό γραφείο του ρωσικού υπουργείου Εκτάκτων Καταστάσεων. 
Aν κτυπούσε σε κατοικημένη πόλη θα την κατέστρεφε ολόκληρη και θα σκότωνε κάθε ζωντανό οργανισμό, καθώς υπολογιζόταν η ισχύς πρόσκρουσης σε 300 Kt.
Iδού και το βίντεο με το απ'ευθείας πλήγμα του ρωσικού βλήματος.

 Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: