Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη, 13 Φεβρουαρίου 2013

Ελάτε κουφάλες να κατασχέσετε το σπίτι μου για χρέη στη ΔΟΥ και θα σας γαμήσω ότι έχετε και δεν έχετε! Θα πάρω μαζί μου όσους περισσότερους μπορώ! Η δικαιοσύνη; Κι αυτή πόρνη αναδρομικών είναι, χειρότερη από τους δωσίλογους γερμανοτσολιάδες της συγκυβέρνησης!


Γενικός Γραμματέας Υπουργείου Οικονομικών (Γιώργος Μέργος): «Ο κατώτατος μισθός στην Ελλάδα παραμένει σε υψηλά επίπεδα»!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: