Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Παρασκευή, 8 Φεβρουαρίου 2013

Χουριέτ: "Ούτε ο Ερντογάν δεν θα μιλούσε έτσι για Ίμια"


Πρώτη "φίρμα" έχει γίνει σε όλες τις τουρκικές εφημερίδες και τα ηλεκτρονικά media το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Νάσος Θεοδωρίδης ο οποίος προ ημερών αποκάλεσε τα Ιμια Καρντάκ προκαλώντας την διαγραφή του από την θέση που κατείχε, λόγω της καταιγίδας που ξέσπασε κατά του ΣΥΡΙΖΑ..
Μάλιστα η εφημερίδα Χουριέτ φιλοξενεί σήμερα ρεπορτάζ για το θέμα με τίτλο: "Είπε ότι τα Ιμια είναι τουρκικά και αναστάτωσε την Αθήνα".
Το ρεπορτάζ παραθέτει αναλυτικά τις δηλώσεις που έκανε ο κ. Θεοδωρίδης και μάλιστα υποστηρίζει ότι "Τέτοια σχόλια δεν θα τα έκανε ούτε ο Ερντογάν"!
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
Σημ.axinosp:Διαβάστε στο Πιτσιρίκο το άρθρο του "Περί ηλιθίων"

Δεν υπάρχουν σχόλια: