Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Παρασκευή, 22 Φεβρουαρίου 2013

Gay σκάνδαλο πίσω από την παραίτηση Βενέδικτου


Gay σκάνδαλο πίσω από την παραίτηση Βενέδικτου
Όπως συμβαίνει πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις, όπως η παραίτηση του Πάπα Βενέδικτου, τα σενάρια συνομωσίας και οι δεύτερες σκέψεις για την απόφασή του να εγκαταλείψει το θρόνο του Βατικανού εντείνονται, εβδομάδες μετά την ανακοίνωση της. Πρόκειται για την πρώτη παραίτηση Πάπα μετά από 600 χρόνια και συνεπώς δεν είναι τυπική διαδικασία.
Σύμφωα με την ιταλική εφημερίδα La Republica ο Βενέδικτος αποφάσισε να αποσυρθεί καθώς αανφορές, εκθέσεις και φήμες για εμπλοκή του με ένα λόμπι ομοφιλόφιλων καθώς και στοιχεία για τη διαφθορά στο Βατικανό έπλητταν τη φήμη του.
Ο Βενέδικτος ζήτησε από τους συμβούλους του να εκπονήσουν μια έκθεση για μια σειρά θεμάτων στο Βατικανό, μετά το σκάνδαλο με τα Vatileaks, όπου απόρρητες και ιδιαίτερα ευαίσθητες πληροφρίες είδαν το φως της Δημοσιότητας.
Τα όσα περιγράφονται στην μεγέθους 30 σελίδων έκθεση ενίσχυσαν την απόφαση του Βενέδικτου να παραιτηθεί.
Σύμφωνα με την πρώτη σε κυκλοφορία ιταλική εφημερίδα στην έκθεση περιγράφονταν διαπλοκές και ίντριγκες καθώς και η αυξημένη επιρροή ενός γκέι λόμπι προς τον προκαθήμενο της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: