Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

Πωλήθηκε ο ελληνικός δορυφόρος


Στην ιδιοκτησία της αραβικής ArabSat, που διαχειρίζεται ήδη έξι δορυφόρους και είναι ο κύριος πάροχος δορυφορικών υπηρεσιών στη Μέση Ανατολή και την Αφρική, περνάει ο ελληνικός δορυφόρος ύστερα από τη χθεσινή σύναψη συμφωνίας με τον ΟΤΕ για την πώλησή του έναντι τιμήματος ύψους 208 εκατομμυρίων ευρώ.

Πωλήθηκε ο ελληνικός δορυφόρος
Για επένδυση «στρατηγικής και εθνικής σημασίας για τη χώρα μας» κάνει λόγο σε χθεσινή δήλωσή του ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης, Σταύρος Καλογιάννης.
Απαντώντας στον προβληματισμό να μείνει η Ελλάδα εκτός Διαστήματος, σημειώνει ότι με τη συμφωνία αυτή διασφαλίζεται η αξία της αρχικής επένδυσης του ελληνικού Δημοσίου, ενώ «ο επενδυτής δεσμεύεται για παραγγελία και εκτόξευση νέου δορυφόρου στην τροχιακή θέση που κατέχει η Ελλάδα διασφαλίζοντας τη λεγόμενη "διαστημική παρουσία" της χώρας».
Αδυναμία
Ο ΟΤΕ προχώρησε στην πώληση του δορυφόρου, που ξεκίνησε να λειτουργεί το 2003, λόγω αδυναμίας να επενδύσει ποσό περίπου 200 εκατομμυρίων ευρώ για την αντικατάστασή του. Βάσει της συμφωνίας, τα συνολικά έσοδα του ΟΤΕ από την πώληση του μεριδίου του στην Hellas Sat ανέρχονται σε 208 εκατομμύρια ευρώ που αντιστοιχούν σε ποσοστό 99,05%. Το υπόλοιπο ποσοστό κατέχει η Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία που παραμένει στο νέο μετοχικό σχήμα.
Η συναλλαγή αναμένεται να ολοκληρωθεί κατά το β' τρίμηνο του 2013, μετά την ολοκλήρωση των απαραίτητων διαδικασιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: