Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

Αθικτες οι συντάξεις βουλευτών, δημάρχων και λοιπών αιρετών


Αθικτες έχουν παραμείνει και θα παραμείνουν, τουλάχιστον μέχρι τον Μάρτιο, οι συντάξεις των βουλευτών, αλλά και των δημάρχων, αντίθετα με ό,τι συνέβη σε όλες τις υπόλοιπες συντάξεις.


Οι μειώσεις για τους βουλευτές και τους τοπικούς άρχοντες μετατέθηκαν για τον Μάρτιο, λόγω της μη έγκαιρης συγκέντρωσης των μητρώων συνταξιούχων, οι οποίοι παίρνουν σύνταξη βουλευτική, δημάρχου, νομάρχη και κοινοτάρχη, ταυτόχρονα με δεύτερη ή τρίτη σύνταξη.
Εκτός αυτού, οι μειώσεις των αιρετών θα υπολογιστούν με διαφορετικό τρόπο από τις μειώσεις των υπόλοιπων συνταξιούχων.
Η διάταξη προβλέπει πως «οι καταβαλλόμενες κατά την 1η Ιανουαρίου 2013 κανονιζόμενες συντάξεις των βουλευτών και των τοπικών αρχόντων των ΟΤΑ Ά και 'Β βαθμού, που λαμβάνουν και δεύτερη σύνταξη από οποιονδήποτε φορέα κοινωνικής ασφάλισης ή το Δημόσιο, μειώνονται κατά 20%». Αν ο πρώην βουλευτής/δήμαρχος λαμβάνει και τρίτη σύνταξη τότε θα έχει μείωση 30%.
Έτσι, αν κάποιος λαμβάνει σύνταξη επαγγέλματος 1.800 ευρώ και βουλευτική αποζημίωση 3.000 ευρώ, τότε αυτή θα μειωθεί κατά 20%, θα φτάσει δηλαδή τα 2.400 ευρώ. Εάν υπάρχουν τρεις συντάξεις, τότε η βουλευτική σύνταξή του θα πέσει στα 2.100 ευρώ.
Ωστόσο, από τη στιγμή που καθυστερεί η εφαρμογή της εν λόγω διάταξης, καθυστερούν και οι υπόλοιπες μειώσεις, όπως η μείωση του ΛΑΦΚΑ και η νέα μείωση κατά 5% - 20%, καθώς, σύμφωνα με το Μνημόνιο, πρέπει πρώτα να γίνει η μείωση του 20%-30% και μετά να ακολουθήσουν οι υπόλοιπες μειώσεις
Σημ.axinosp:Τι δεν καταλαβαίνεις ;;

Δεν υπάρχουν σχόλια: