Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Σάββατο, 9 Φεβρουαρίου 2013

ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ-Μπολιβάρ: Υποτίμηση 47% σε σχέση με το δολάριο


Την υποτίμηση του εθνικού της νομίσματος αποφάσισε η κυβέρνηση της Βενεζουέλας. Η σταθερή ισοτιμία του μπολιβάρ έναντι του δολαρίου θα υποτιμηθεί κατά 47% στα 6,3 μπολιβάρ  από 4,3 μπολιβάρ ανά δολάριο.
Η κυβέρνηση βρίσκεται αντιμέτωπη με τη διεύρυνση του δημοσιονομικού της ελλείμματος και την ανεξέλεγκτη υποτίμηση του μπολιβαρ στη μαύρη αγορά.
Σημ.axinosp:Άρχισε ο πόλεμων των νομισμάτων παγκόσμια !!
Το zerohedge  παρομοίασε την υποτίμηση με εξαπόλυση πυρηνικού όπλου, το δε economiccollapse αναφέρθηκε στους χρηματιστές της Wall Street που ποντάρουν σαν τρελοί την κατάρρευση του χρηματιστηρίου !!
Προσδεθείτε και καπνίζετε άφοβα, από Δευτέρα τα ταμπλώ το χρηματιστηρίων του πλανήτη, θα έχουν μόνο ένα χρώμα, το χρώμα του αίματος !! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: