Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

«ΗΧΕΙΣΤΕ ΣΑΛΠΙΓΓΕΣ»!


Δεν γίνεται να πνίγουμε τις αιώνιες αξίες του Ελληνα χαζεύοντας τον «Σουλεϊμάν  τον Μεγαλοπρεπή» και διαβάζοντας τις «Πενήντα αποχρώσεις του γκρί»!.. Δεν γίνεται να ξεχνάμε ότι σαν σήμερα, στις 28 Φλεβάρη του 1943, σύσσωμη η υπόδουλη Αθήνα, ψάλλοντας τον  εθνικό ύμνο, αποχαιρετούσε στο Α΄ νεκροταφείο τον εθνικό ποιητή Κωστή Παλαμά, με  τους Γερμανούς κατακτητές, να παρακολουθούν έντρομοι αυτή την πρωτόγνωρη βουβή αντίσταση….

Δεν γίνεται να μη θυμόμαστε ότι ο Αγγελος Σικελιανός βροντοφώναξε εκείνη τη μέρα μπροστά στο φέρετρο τις περίφημες φράσεις: «Σ’ αυτό το φέρετρο ακουμπάει όλη η Ελλάδα. Ηχείστε σάλπιγγες! Καμπάνες βροντερές, δονείστε σύγκορμη τη χώρα, πέρα ως πέρα!…».
Δεν γίνεται να ξεχνάμε ότι ο «Ζορμπάς» του Καζαντζάκη και ο  «Γύφτος» του Κωστή Παλαμά είναι ο ατίθασος, ο ανυπότακτος, ο περήφανος Ελληνας, όπου γης, ο ίδιος που και σήμερα είναι πρόθυμος, έτοιμος, ανυπόμονος  για τη μεγάλη αποκοτιά του ενάντια στα ξένα αφεντικά..Αλλα του λείπουν οι Καζαντζάκηδες και οι Παλαμάδες…
Ο Μίκης Θεοδωράκης αλλά και ο Νίκος Ζαχαριάδης είπαν ότι ο Παλαμάς (πολλές φορές υποψήφιος για Νόμπελ, όπως και ο Καζαντζάκης) είχε εκείνα τα χρόνια μεγαλύτερη επιρροή από δέκα πρωθυπουργούς .Με το «Δωδεκάλογο του Γύφτου» ύμνησε τον ελεύθερο λαό μας και οραματίστηκε να γκρεμίσει και να ξαναχτίσει  τον κόσμο από την αρχή. Θαυμάστε αυτούς τους  στίχους του:
«Γύφτε λαέ, άκουσέ με
Από τους κόσμους του Αύριο
το μήνυμα της νίκης εγώ σου φέρνω
Είμαι η σάλπιγγα εγώ μιας Ανάστασης…»
Κάποιο ανάλογο μήνυμα περιμένει και σήμερα η δόλια πατρίδα. Που είναι όμως ο νέος εθνικός ποιητής να το σαλπίσει;

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...


Είναι πράγματι εξοργιστικό να προβάλλονται διαρκώς τούρκικες σειρές στα ελληνικά κανάλια. Αυτό τώρα λέγεται πολυπολιτισμικότητα; είναι κοσμοπολιτισμός ή ύπουλη αλλοίωση του φρονήματος των Ελλήνων; Εγώ πιστεύω το τελευταίο. Και σ' αυτή επιτέλους την χώρα δεν βρίσκεται ένας άνθρωπος να κάνει μία έρευνα, ποιός, πότε και γιατί μας ενέσκηψαν σωρηδόν τα τούρκικα σήριαλ;
Γιατί πρέπει να πληρώνω τέλη γιά την ελληνική τηλεόραση και ελληνική τηλεόραση να μη έχω;