Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

«Χέρι» και στις καταθέσεις κάτω των 100.000 ευρώ σε έκτακτη ανάγκη


Η νομιμοποίηση της επιβολής εισφοράς επί των καταθέσεων ακόμη και των κάτω των 100.000 ευρώ σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης είναι η θέση της Κομισιόν, όπως την παρουσίασε ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο σε εμπιστευτική ενημέρωση στους ευρωπαίους πρεσβευτές στη Μόσχα την 21η Μαρτίου.
«Δεν αρέσει στην Κομισιόν η ιδέα φορολόγησης των καταθέσεων κάτω των 100.000 ευρώ και αρχίζει και σχετική οδηγία με αυτό. Με δεδομένο αυτό είναι ξεκάθαρο σε μας ότι σε περίπτωση εθνικής ανάγκης εάν μια κυβέρνηση που αντιμετωπίζει χρεοκοπία αποφασίσει να εισάγει μια έκτακτη εισφορά αλληλεγγύης, έχει το δικαίωμα να το κάνει περιλαμβάνοντας και τις καταθέσεις κάτω των 100.000 ευρώ.

Το να το παρουσιάζεις αυτό σαν δήμευση είναι έξω από την αναλογία» φέρεται να είπε ο Μπαρόζο στη διάρκεια της αναλυτικής ενημέρωσης προς τους πρέσβεις των 27 στη Μόσχα με την οποία διατηρείτο μια συνεχής επικοινωνία από πλευράς Βρυξελλών.
Όπως αναφέρει το Έθνος της Κυριακής, υπήρξαν πολλές διμερείς επαφές ενώ ο ίδιος ο Μπαρόζο στο τέλος της συνάντησης Κορυφής Ε.Ε.- Ρωσίας (21/12/2012) συνομίλησε με τον πρόεδρο Πούτιν και συζήτησαν οι δυο τους σύντομα το θέμα και συμφώνησαν ότι ο Ρώσος υπουργός Οικονομικών θα είναι σε επαφή με τον επίτροπο Ρεν. Μετά ο επίτροπος Ρεν πήγε τον Φεβρουάριο για το G20 στην Αγία Πετρούπολη όπου συναντήθηκε με τον υπουργό Σιλουάνοφ.
«Στις 7 Μαρτίου υπήρξε μια μακρά τηλεφωνική συνομιλία μεταξύ του κ. Σιλουάνοφ και του επιτρόπου Ρεν και ήμασταν ως Κομισιόν πολύ ανοικτοί με τους ρώσους εταίρους μας» δηλώνει ο Μπαρόζο, ο οποίος είχε επαφές και με την Κύπρο. Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος Χριστόφιας του είχε ζητήσει να έρθει σε επικοινωνία με τους Ρώσους, γιατί ο πρόεδρος Πούτιν δεν του απαντούσε στο τηλέφωνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: