Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη, 16 Απριλίου 2013

STRANGER.... ΤΟΝ ΤΡΕΛΟ ΝΑ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ - Σεισμός 8 ρίχτερ στο Ιράν


Να συμψηφίσω την τρέλα μου λίγο!
Στην Πρώτη Απριλίου "μέρα του τρελού" δηλώνω ξεκάθαρα οτι θα γίνει σεισμός 8αρης στις Δεκαπέντε Απριλίου !!
Μετά από 11 μέρες ανεβάζω νέα πληροφορία από το πεδίο και αναφέρω ότι Το Ιράν "κουνιέται" και το πεδίο ψάχνει τρομοκράτη να ρίξει της ευθύνες!! ....Μηπως σημερα που εγινε ο 8αρης αυτο ακριβως συμβαινει? Μηπως σημερα ψαχνουμε ποιοι ηταν οι τρομοκρατες της Βοστονης που το δηλωνω ξεκαθαρα μεσα στο αρθρο οτι θα γινει τρομοκρατικο χτυπημα?
Αν μετά από αυτά δεν σας απόδειξα ότι πρέπει να ακούτε τους τρελούς ....τότε σταματάω να σας δίνω ειδήσεις φόβου και τρόμου (να πουλάω τρομολαγνεια όπως με κατηγορούν κάποιοι)....και ξεκινάω το κατοχικά σαν τσοντοσιτε!!!

Σεισμός 8 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ έπληξε το Ιράν, κοντά στα σύνορα με το Πακιστάν, όπως μεταδίδει το Reuters.
Οι δονήσεις έγιναν αισθητές από την περιοχή του Κόλπου μέχρι και το Νέο Δελχί στην Ινδία.
Να κλεισω με το να σας δωσω να διαβασετε ξανα αυτ το αρθρο Αν το ντόμινο αρχίσει η Νέμεσις θα χτυπήσει! ..και να ακολουθησετε και ολη την Ιστορια του πειραματος της 22 Μαρτιου αποφραδα μερα!!
Stranger ...Στο Ζαπειο μια μερα περιπατουσα...
Κατοχικά Νέα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: