Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη, 9 Απριλίου 2013

Επιστολή αναγνώστη


Από τον Μάκη Πρωτόπαπα, λάβαμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω επιστολή:
«Σύντροφοι,
Είναι απαράδεκτο, μετά τον προσυνεδριακό διάλογο, να δημοσιεύονται προσωπικές θέσεις στο "Ριζοσπάστη". Η κριτική και οι αντίθετες απόψεις για τις θέσεις της ΚΕ εκφράστηκαν ελεύθερα στις ΚΟΒ και δημοσιεύτηκαν στην εφημερίδα μας.
Δεν μπορεί όμως ακόμα και σήμερα να δημοσιεύονται στο "Ριζοσπάστη" προσωπικές απόψεις που δεν αντιπροσωπεύουν το ΚΚΕ. Αυτό αποτελεί σοβαρότατο πρόβλημα και προκαλεί μεγάλη σύγχυση στα μέλη και στους οπαδούς του Κόμματος.
Εκτός κι αν επικροτούμε τις αυταπάτες του Μπογιόπουλου ότι μια εργατική εξουσία κάπως αλλιώς θα διαχειριζόταν τα τρισ. ευρώ που διαθέτει στην ολιγαρχία η ΕΕ.
Εκτός κι αν συμφωνούμε ότι η πολιτική εξουσία είναι η αποκλειστική υπεύθυνη για τη λιτότητα, την ανεργία κλπ.
Σύντροφοι
Στο "Ριζοσπάστη", στο όργανο της ΚΕ του ΚΚΕ που μας καθοδηγεί, ιδεολογικά και πολιτικά, που είναι όπλο στα χέρια μας στους καθημερινούς αγώνες και στην προπαγάνδα μας, δεν έχει το δικαίωμα κανένας Μπογιόπουλος να δημοσιεύει ό,τι θέλει.
Πρωτόπαπας Μάκης
ΚΟΒ Τήνου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: