Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα, 15 Απριλίου 2013

Πέθανε την Κυριακή ο 50χρονος άνδρας που αυτοπυρπολήθηκε το πρωί του Σαββάτου στα Βριλλήσια μπροστά στα μάτια δεκάδων περαστικών και οδηγών... Ο 50χρονος άνδρας ήταν άνεργος εδώ και τρία χρόνια...


Παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή, δεν τα κατάφερε (έφερε περίπου 80% εγκαύματα) και κατέληξε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου. Ο 50χρονος αυτοπυρπολήθηκε το Σάββατο στη διασταύρωση των οδών Αναπαύσεως και λεωφόρου Πεντέλης στα Βριλήσσια. Οι περαστικοί σοκαρισμένοι από το θέαμα κάλεσαν την Αστυνομία. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο, το οποίο παρέλαβε τον άνδρα και τον μετέφερε στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αθηνών. Ο 50χρονος άνδρας ήταν άνεργος εδώ και τρία χρόνια.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΙΚΑ ΚΟΥΒΕΛΗ.
ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΩΛΟΧΑΝΕΙΟ Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΑΡΧΟΥΣΑΣ ΤΑΞΗΣ.