Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη, 17 Απριλίου 2013

Απίστευτο- Αμερικανική σειρά προέβλεψε το χτύπημα στην ΒοστώνηΑνιχνευτές στις οροφές, εκπαιδευμένα σκυλιά για βομβιστική επίθεση με ταυτόχρονη άσκηση ίδιου σεναρίου και Αμερικάνικο σήριαλ να προβλέπει ένα μήνα πριν το ακριβές γεγονός! Πόσα ακόμα θέλεις για να πιστέψεις οτι είναι δουλειά εκ των έσω; Στο ιλλουμινάτι game που απεικονίζεται ένας δρομέας που κάνει τζόκιν να δολοφονείται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: