Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη 30 Απριλίου 2013

ΦΩΤΟ: Αυτό είναι το νέο χαρτονόμισμα των 5 ευρώ!


Jeuro
Στις 2 Μαΐου πρόκειται να κυκλοφορήσει το νέο χαρτονόμισμα των 5 ευρώ. Το χαρτονόμισμα, θα έχει αλλαγμένη εμφάνιση κρατώντας ωστόσο τα κύρια χρώματα του, ενώ έχουν ληφθεί μέτρα τα οποία θα δυσκολεύουν σε μεγάλο βαθμό την παραχάραξη του.
Τι θα απεικονίζεται στο νέο χαρτονόμισμα 
Το όνομα του νομίσματος σε λατινικούς χαρακτήρες (EURO), σε ελληνικούς χαρακτήρες (ΕΥΡΩ) και κυριλλικά στοιχεία (ΕΒΡΟ), λόγω της ένταξης της Βουλγαρίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση το 2007.Ένας αναθεωρημένος χάρτης της Ευρώπης, ο οποίος περιλαμβάνει την Μάλτα και την ΚύπροΤα αρχικά της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας σε εννέα παραλλαγές που αντιστοιχούν στις ακόλουθες γλώσσες: ΒCE για γαλλικά, ιταλικά, πορτογαλικά, ισπανικά, ρουμανικά, ECB για τσέχικά, δανικά, ολλανδικά, αγγλικά, λετονικά, λιθουανικά, σλοβακικά, σλοβενικά, σουηδικά, ЕЦБ για τα βουλγαρικά, ΕΖΒ για τα γερμανικά, ΕΚΡ για εσθονικά και τα φινλανδικά, ΕΚΤ για τα ελληνικά, BCE για τα μαλτέζικα και ΕΒC για τα πολωνικά, σύμφωνα με τον ιστότοπο imerisia.
press.gr
Σημ.axinosp:Γιατί μου μυρίζει διπλό νόμισμα ;;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια: