Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη, 18 Απριλίου 2013

"Στη Βουλή δεν καταφέραμε τίποτα, να παραιτηθούμε και να ενωθούμε με το λαό"


 Ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Νότης Μαριάς πρότεινε να παραιτηθεί σύσσωμη η αντιπολίτευση και να ενωθεί με τον λαό στους δρόμους.
  Τον Μάιο είπε, συμπληρώνεται ένας χρόνος που η αντιμνημονιακή αντιπολίτευση βρίσκεται στο Κοινοβούλιο. Πρόσθεσε «ό,τι είχαμε να πούμε και να κάνουμε το έχουμε κάνει. Πλέον όσο μένουμε νομιμοποιούμε την κυβέρνηση και το Μνημονιο».

  Και συνέχισε προτείνοντας να παραιτηθεί η αντιπολίτευση, οι βουλευτές να μην παίρνουν το μισθό τους, να μην έχουν προσωπικούς αστυνομικούς και όλοι τους να βγουν στους δρόμους και να ενωθούν με το λαϊκό κίνημα, με το λαό.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

http://www.smed.gr/2013/04/264-7.html