Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη, 25 Απριλίου 2013

Κείμενο προσαχθέντων από τη σημερινή δράση στα Προπύλαια


Κείμενο προσαχθέντων από τη σημερινή δράση στην Πρυτανεία (ΕΚΠΑ) Κάλεσμα σε πορεία αλληλεγγύης προς τα μέσα αντιπληροφόρησης, Πέμπτη 25/4, στο Μοναστηράκι στις 18.00 Κάλεσμα αλληλεγγύης στα δικαστήρια Ευελπίδων, Πέμπτη 25/4 στις 12.00


Σήμερα Τετάρτη 24 Απριλίου, προβήκαμε σε δράση αλληλεγγύης προς τις δύο φιμωμένες κινηματικές δομές αντιπληροφόρησης (Athens Indymedia και Ραδιοζώνες Ανατρεπτικής Έκφρασης) στο κτίριο της Πρυτανείας του Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ).
Προχωρήσαμε στην ανάρτηση γιγαντοπανό στην πρόσοψη του κτιρίου με σκοπό την ανάδειξη της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου και την καταστολή κάθε αντιστεκόμενης και αγωνιζόμενης φωνής.
Λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι, ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις όλων των ειδών (ΜΑΤ, Δέλτα, Δίας και ασφαλίτες) με μία συντονισμένη και θεαματική επιχείρηση κύκλωσαν το προαύλιο της Πρυτανείας και εισήλθαν ακόμα και μέσα σε αυτή, και προχώρησαν σε προσαγωγή όλων όσων βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή στην περιοχή (ακόμα και τουρίστες και άτομα που περίμεναν σε στάση λεωφορείου καθώς και σε γύρω δρόμους).
Για ακόμα μια φορά εναντιωνόμαστε στο σύγχρονο ολοκληρωτικό καθεστώς που ποινικοποιεί κάθε ενέργεια αμφισβήτησης και αντίστασης προς αυτό. Η συγκεκριμένη κατασταλτική επιχείρηση του καθεστώτος δεν μας πτοεί ούτε μας κάμπτει, ίσα ίσα μας εξοργίζει και μας δίνει ώθηση να συνεχίσουμε και να κλιμακώσουμε τον αγώνα μας ενάντια στο κράτος και την εξουσία, ενάντια στην ποινικοποίηση της αδιαμεσολάβητης έκφρασης.
Καλούμε όλους και όλες αύριο, Πέμπτη 25/4 στην πορεία αλληλεγγύης προς τα μέσα αντιπληροφόρησης στο Μοναστηράκι στις 18.00
Επίσης, κάλεσμα αλληλεγγύης αύριο, Πέμπτη 25/4, στις 9.00 στα δικαστήρια της Ευελπίδων από όπου περνάνε οι 6 συλληφθέντες από τη σημερινή παρέμβαση στην Πρυτανεία του Πανεπιστημίου Αθηνών.
ΟΣΟ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΗ ΣΙΩΠΗ
ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΝ ΟΙ ΦΩΝΕΣ ΜΑΣ
Προσαχθέντες – προσαχθείσες, αλληλέγγυοι – αλληλέγγυες στα υπο καταστολή μέσα αντιπληροφόρησης

Δεν υπάρχουν σχόλια: