Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη 30 Απριλίου 2013

Ο νυχτερινός περίπατος του Σαμαρά στο κέντρο της Αθήνας



Όλοι γνωρίζουν ότι ο Βουλευτής επικρατείας Δημήτρης Σταμάτης είναι ο στενότερος συνεργάτης του πρωθυπουργού, ωστόσο μέρα με τη μέρα κερδίζει πόντους και αυτό φαίνεται, ενώ και ο Αντώνης Σαμαράς σε κάθε ευκαιρία το δείχνει…

Μετά το χθεσινό «περίπατο» στη βουλή ο Αντώνης Σαμαράς ήθελε να το «γιορτάσει» με ένα χαλαρό περπάτημα στο κέντρο της Αθήνας και τη Βασιλίσσης Σοφίας. Η ώρα πλησίαζε μεσάνυχτα και ο πρωθυπουργός μαζί με τον Δημήτρη Σταμάτη περπάτησαν μέχρι το Πολεμικό Μουσείο με τους περαστικούς να παρακολουθούν με ενδιαφέρον αυτή την όχι και τόσο συνηθισμένη εικόνα.

Ο Αντώνης Σαμαράς και Δημήτρης Στάματης ήταν «βυθισμένοι» στη συζήτηση τους με τα αυτοκίνητα και την ασφάλεια τους να παρακολουθούν από μακριά.
...........
NewPost
Σημ.axinosp:Θαύμα!!!!!Στη πιο φυλασσόμενη περιοχή της Αθήνας με την κλούβα των ΜΑΤ στα τρία μέτρα και με ασφαλίτες στο μισό μέτρο έτοιμοι να βγάλουν τα κουμπούρια σε κάθε ύποπτη κίνηση, ο δωσίλογος πρωθυπουργός αποφάσισε να κάνει νυχτερινή βόλτα στην  έρημη Αθήνα.
Τα επικοινωνιακά επιτελεία της Συγγρού, πρέπει να προετοίμαζαν πολύ καιρό αυτή την σπάνια άσκηση θάρρους και να είναι μέσα στην θεραπεία που του έχουν πει να κάνει οι ψυχίατροι !!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: