Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΕΙΡΗΝΗΣ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΓΡΗΓΟΡΗ ΛΑΜΠΡΑΚΗ


Με αφορμή τη συμπλήρωση 50 χρόνων από την πρώτη Μαραθώνια Πορεία Ειρήνης, που έγινε στις 21 Απριλίου του 1963, καλούμε όλα τα μέλη και τους φίλους του Ε.ΠΑ.Μ., όλους τους δημοκράτες και πατριώτες αγωνιστές να συμμετάσχουν στην Πορεία που οργανώνει το Ίδρυμα Γρηγόρη Λαμπράκη, την Κυριακή 21η Απριλίου 2013 και ώρα 9 π. μ.

Η πορεία θα ακολουθήσει την ίδια διαδρομή που έκανε ο Γρηγόρης Λαμπράκης από τον Τύμβο του Μαραθώνα μέχρι την διασταύρωση της Ραφήνας, σημείο όπου τον σταμάτησε τότε η αστυνομία. Ο γιος του Γρ. Λαμπράκη, μαζί με τον τραγουδιστή Βασίλη Λέκκα, που θα πρωτοστατήσουν, θα συνεχίσουν την πορεία τους μέχρι το Α΄ Νεκροταφείο, όπου θα αποτίσουν φόρο τιμής στον τάφο του αγωνιστή. Θα τους συνοδεύσουν μέλη και φίλοι του Ε.ΠΑ.Μ. μαζί με όποιον ακόμη έχει την καρδιά να ακολουθήσει την πορεία έως το τέλος.

Το Ε.ΠΑ.Μ. καλεί τα μέλη και τους φίλους των πυρήνων Μεσογείων, να παρευρίσκονται στον Τύμβο στις 9 το πρωί και να περπατήσουν μέχρι την Ραφήνα όπου θα ενωθούν με άλλους συναγωνιστές.

Τα μέλη και οι φίλοι του Βόρειου Τομέα καλούνται να βρίσκονται στις 12 το μεσημέρι στην Πλατεία Αγίας Παρασκευής.

Τα μέλη και οι φίλοι του Κεντρικού Τομέα καλούνται να βρίσκονται στο Χίλτον στις 15.00 το απόγευμα.

Τα μέλη και οι φίλοι των άλλων Τομέων μπορούν να έλθουν όπου εξυπηρετούνται καλύτερα.

Τέλος, όλοι οι συμμετέχοντες θα ενωθούμε για να καταλήξουμε στο Α΄ Νεκροταφείο.

ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ
ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΠΑΤΡΙΔΑ

Η Πολιτική Γραμματεία και το Οργανωτικό Γραφείο του ΕΠΑΜ

Δεν υπάρχουν σχόλια: