Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη 9 Απριλίου 2013

ΠΑΕΙ Η ΟΛΛΑΝΔΙΑ (?)-ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΒΟΜΒΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗ ΧΡΥΣΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.

Έχετε χρυσό στην τράπεζα ? Αποσύρτε το αλλιώς θα καταλήξετε σαν τους Ολλανδούς.
Δεν περνάει μια ημέρα χωρίς οι τράπεζες να έχουν εφεύρει κάτι καινούργιο, πρώτη φορά στην Ελλάδα, μετά στην Κύπρο και τώρα είναι η σειρά της Ολλανδίας, ήτανγνωστό ότι οι ολλανδοί πολίτες είναι περισσότερο χρεωμένοι από την Ισπανία, αλλά είναι επίσης γνωστό ότι οι τραπεζίτες δεν γνωρίζουν την κατάσταση του έθνους, μετράνε μόνο τα χρήματα.

Φαινόταν σαν αστείο για την πρώτη Απριλίου, αλλά είναι μια πικρή πραγματικότητα που έπληξε τούς Ολλανδούς υπήκοους.

Οι ολλανδικές τράπεζες δεν δίνουν χρυσό για τους πελάτες τους, δίνουν ένα κομμάτι χαρτί κίτρινου χρώματος και φέρει, ότι ο χρυσός είναι σε ασφαλές μέρος, αλλά δεν μπορεί να το δώσει, ως επί το πλείστον μπορούν να δώσουν στους πελάτες τους το ποσό των χρημάτων που ισοδυναμεί με την τιμή του χρυσού την ημέρα (συμπτωματικά δύο ημέρες πριν, η τιμή του χρυσού υποχώρησε), για όσους θέλουν να αποσύρουν όλα τα χρήματα μπορεί να λάβουν το αντίστοιχο 25 % , ενώ δεν μπορούν να αποσυρθούν τα υπόλοιπα μέχρι νέες ειδικές παραγγελίες … ποιος;

- Το ίδιο ισχύει και για όσους έχουν καταθέσει ασήμι και πλατίνα. Ποιος είχε αυτή την λαμπρή ιδέα; ABN AMRO Bank αποτελεί άλλο μέρος του ενυδρείου οικονομικών καρχαριών που λειτουργούν στο Banking σε όλο τον κόσμο.

Σύμφωνα με την πιό κάτω επιστολή με την οποία οι τράπεζες ανακοινώνουν στους πελάτες τους οτι όχι μόνο έχουν κλέψει όλα τα πολύτιμα μέταλλα, αλλά και ένα μεγάλο μέρος των κεφαλαίων 


Δεν υπάρχουν σχόλια: