Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη 30 Απριλίου 2013

ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΑΡΟ...ΜΟΥΣΙΚΗΣ Mε θράσος ο Ιλίρ Μέτα: «Ψηφίστε μας για να γεμίσουμε την Ελλάδα με αλβανικά σχολεία»


«Ψηφίστε μας για να γεμίσουμε την Ελλάδα με αλβανικά σχολεία» είπε ο πρόεδρος του LSI Ιλίρ Μέτα σε συγκέντρωση που πραγματοποίησε με υποστηρικτές του σε πολυτελή αίθουσα του Μέγαρου Μουσικής στην... Αθήνα, και όχι στα Τίρανα όπως θα φαντάζονταν οποιοσδήποτε λογικός άνθρωπος, αποδεικνύοντας ότι "δρυός πεσούσης (Ελλάδα) πας ανήρ ξυλεύεται".

Στην ομιλία του ο πρόεδρος του LSI τόνισε πολλές φορές πως «το κόμμα του δίνει ιδιαίτερη προσοχή στους αλβανούς λαθρομετανάστες στην Ελλάδα» και πως «οι αγώνες που έχει δώσει όλα αυτά τα χρόνια για τους λαθρομετανάστες θα συνεχίσουν και την επόμενη τετραετία με επίκεντρο πάντα τα δικαιώματα των αλβανών λαθρομεταναστών που βρίσκονται κυρίως στην Ελλάδα».
Αριστεροί, Κεντρώοι, Δεξιοί όλοι τραγουδάνε το ίδιο τροπάριο στην Αλβανία. Μόνο στην Ελλάδα έχουμε ως φαίνεται την παγκόσμια πρωτοτυπία η Αριστερά να θεωρεί την έννοια Πατρίδα περίπου σαν...πονικό αδίκημα, η δε Δεξιά κατόνομα πατριωτική, αλλά στα Εθνικά θέματα απούσα.
«Το LSI εφόσον θα συμμετάσχει στην επόμενη κυβέρνηση της χώρας, θα δώσει ιδιαίτερη προσοχή στα εργασιακά δικαιώματα των Αλβανών μεταναστών. Θα δημιουργήσει ειδικό κονδύλιο από τον αλβανική κυβέρνηση για να χρηματοδοτούνται και να λειτουργούν κανονικά τα Αλβανικά σχολεία στην Ελλάδα» τόνισε ο Μέτα.Την ίδια στιγμή που το ελληνικό κράτος λόγω...περικοπών δεν  διαθέτει πλέον κονδύλια ούτε για τα ελληνικά σχολεία της Γερμανίας, η "πλούσια" Αλβανία θα βρει τους αναγκαίους πόρους, για να γεμίσει την χώρα μας με την "ανωτέρου" επιπέδου αλβανική παιδεία.
Ολοκληρώνοντας την ομιλία του κάλεσε τους αλβανούς μετανάστες στις εκλογές τις 23ης Ιουνίου να ψηφίσουν για το Ευρωπαϊκό μέλλον της Αλβανίας καθώς μόνο μια αλλαγή θα καταφέρει να βγάλει την χώρα από το πολιτικό αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει.
Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι ότι στην εκδήλωση τον Μέτα συνόδευαν οι υποψήφιοι βουλευτές  Pirro Kapurani (Κορυτσά) και Βαγγέλης Τάβος (Αργυρόκαστρο), ενώ παρευρέθη και ο δήμαρχος Καισαριανής Αντώνης Καμπάκας.
Αξιοσημείωτο ήταν το γεγονός πως όταν ακούστηκαν οι εθνικοί ύμνοι, ο Μέτα έψελνε με πάθος τον εθνικό ύμνο της Αλβανίας ενώ ο Τάβος δεν ακούστηκε καθόλου στον εθνικό ύμνο της Ελλάδας!
Ερωτήματα δημιουργεί πάντως η διεξαγωγή της προεκλογικής συγκέντρωσης του LSI σε πολυτελή αίθουσα του Μεγάρου Μουσικής καθώς το κόστος είναι τεράστιο για τα οικονομικά δεδομένα των αλβανικών κομμάτων, το κόστος έχει καταστεί απαγορευτικό ακόμα και για ελληνικά κόμματα της Βουλής. Υπενθυμίζουμε πως πρόσφατα το όνομα του Ιλίρ Μέτα είχε εμπλακεί σε οικονομικά σκάνδαλα εκατομμυρίων.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: