Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη, 9 Απριλίου 2013

Iσπανία: Το γύρο του Διαδικτύου κάνουν εικόνες από τη Μαδρίτη, ξεσπούν πάνω στα ΑΤΜ


 Στη νέα του «μορφή» ένα ΑΤΜ στην Μαδρίτη, αλλά και σε άλλες πόλεις, είναι καλυμμένο με συνθήματα και αυτοκόλλητα όπως «Τρόικα go home», «Δολοφόνοι», «Θα σας πολεμάμε παντού» κ.α.

  Η πρώτη φωτογραφία έχει τραβηχτεί στη Μαδρίτη και την ανέβασε στο twitter η δημοσιογράφος Μαρία Καρχιλάκη.
Πάρα πολλά μηχανήματα ανάληψης μετρητών στην ισπανική πρωτεύουσα έχουν πλέον διαφορετική εικόνα, καθώς οι πολίτες αποτυπώνουν την οργή τους με ιδιαίτερο τρόπο που προκαλεί εντύπωση.

  Οι Ισπανοί εκτός της γενικευμένης οικονομικής κρίσης και της πολύ υψηλής ανεργίας εμφανίζονται εξοργισμένοι και από την πολιτική των ισπανικών τραπεζών σε θέματα εξώσεων σε όσους χρωστούν δόσεις από δάνεια, έπειτα και από τις αρκετές αυτοκτονίες συμπολιτών τους.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: