Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

Ανακοίνωση της Π.Γ. του Ε.Πα.Μ. 7 Απριλίου 2013


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Για μια ακόμη φορά η τρικομματική και κατ’ ευφημισμό «κυβέρνηση», μας έδειξε την αποτελεσματικότητα  και τη δύναμή της!

 Όχι βέβαια ορθώνοντας το ανάστημά της αξιοπρεπώς απέναντι στους τροϊκανούς υπαλλήλους, αλλά απέναντι στον μέχρι πρότινος Γενικό Γραμματέα του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας Ευξείνου Πόντου (ΟΣΕΠ) και μέλος του ΕΠΑΜ πρέσβη κ. Λεωνίδα Χρυσανθόπουλο, αφαιρώντας του τον τίτλο του επί τιμή πρέσβη, που του είχε απονεμηθεί, για τις σημαντικές υπηρεσίες  που προσέφερε στην Πατρίδα και στο Διπλωματικό Σώμα!

Αν και καμία αναφορά ή αιτιολογία δεν δίνεται  για την υπόψη διοικητική πράξη στο  σχετικό ΠΔ που εκδόθηκε, η πραγματική αιτία είναι ότι ο κ. πρέσβης τόλμησε και έδωσε σειρά συνεντεύξεων  που του ζητήθηκαν από ελληνικά και ξένα ΜΜΕ, αναφορικά με την καταστρεπτική πορεία για την χώρα που ακολουθεί το καθεστώς, και που προκάλεσαν σχόλια και εντυπώσεις σε Ελλάδα και Εξωτερικό.

Με αυτήν την ευκαιρία το ΕΠΑΜ ευχαριστεί ιδιαίτερα:

α. Τον Πρόεδρο της «δημοκρατίας» για την επιβεβαίωση ότι ζούμε σε περιβάλλον «Αποφασίζουμε και Διατάσσουμε».

β. Τον υπ.εξ. και πρώην διπλωματικό υπάλληλο κ. Αβραμόπουλο, για την τόσο αποτελεσματική του ενασχόληση με τα διεθνή ζητήματα, αφού είμαστε και εμείς τώρα απόλυτα σίγουροι ότι, αφαιρώντας τον τίτλο «επί τιμή» από ένα πρέσβη, τον οποίο μάλιστα εγκωμίαζε με το από 25 Ιουνίου Μήνυμά του που είναι ανηρτημένο ακόμη στην ιστοσελίδα του υπουργείου, διευθετήθηκαν αυτόματα και η ΑΟΖ μας και το θέμα της υφαλοκρηπίδας, τα προβλήματα των παραβιάσεων και παραβάσεων στο Αιγαίο, οι λεγόμενες «γκρίζες ζώνες»,  το  «casus belli» των Τούρκων και …και….και…

γ. Την ίδια την «κυβέρνηση», που αποδεχόμενη αυτήν την απόφαση, μας ξαναχάρισε στιγμές νοσταλγίας, αφού ζούμε και πάλι την εποχή με τον Γ. Σεφέρη, που του αφαίρεσαν τον τίτλο του επί τιμή πρέσβη  για τις δηλώσεις του προς το BBC στις 28 Μαρτίου 1969 και  τις απαγορεύσεις της έκφρασης που εξέδωσε η  Χούντα.

Το τραγικό είναι ότι επιβεβαιώνεται επισήμως η κατάργηση της ελευθέριας του λόγου στην Ελλάδα του 2013.

Με όλα αυτά το ΕΠΑΜ αισθάνεται ιδιαίτερα ικανοποιημένο, αφού οι μεν πράξεις της τρικομματικής «κυβέρνησης» από μόνες τους, φανερώνουν ότι μιλάμε για μια κακοφορμισμένη χούντα και έτσι το απαλλάσσουν από την έρευνα που θα χρειαζόταν για να αποδειχθεί αυτό, οι δε πολιτικές διώξεις των μελών του, γιγαντώνουν την πίστη στον αγώνα του και διευρύνουν  την αποδοχή των προταγμάτων του στην Ελληνική Κοινωνία.

Σε πείσμα όλων των αντιδραστικών μηχανισμών: Η Δημοκρατία θα Νικήσει!

7 Απριλίου 2013
Η Πολιτική Γραμματεία του ΕΠΑΜ

Δεν υπάρχουν σχόλια: