Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Κυριακή 28 Απριλίου 2013

ΣΟΚ. Αυτή η δημοσκόπηση της VPRC λέει αυτό που δεν λένε οι άλλες.


61530_587741294577490_149951434_nXθες δημοσιεύτηκε μια δημοσκόπηση της εταιρίας VPRC η οποία διενεργήθηκε για λογαριασμό του ραδιοφωνικού σταθμού «Στο κόκκινο» LEFT.gr (εδώ). Η δημοσκόπηση αυτή φανερώνει πολλά και σημαντικά πράγματα για την πίστη των πολιτών σε ό,τι αφορά την πορεία της χώρας για το μέλλον και έχει αξία να μελετηθεί και από αυτή την πλευρά. Εκείνα όμως τα σημεία που μας λέει αυτή η δημοσκόπηση και πρέπει να προσεχθούν ιδιαίτερα, καθόσον καμία άλλη δημοσκόπηση δεν τα εμφανίζει είναι τρία.
Α) ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ
Ενώ όλες οι εταιρίες δημοσκοπήσεων μετράνε τον κάθε πολιτικό χωριστά μόνο του σε κλίμακα από το 1 έως 100, (π.χ. Σαμαράς 40%+, 60%-) η συγκεκριμένη δημοσκόπηση τους βάζει όλους τους κομματικούς αρχηγούς μαζί στην κλίμακα από 1-100 και η μαθηματική αλήθεια φυσικά που βγαίνει είναι συγκλονιστική: Αντώνης Σαμαράς 16,6% των ερωτηθέντων, Αλέξης Τσίπρας 9,1%, Ευάγγελος Βενιζέλος 3,2%, Νίκος Μιχαλολιάκος 2,6%, Πάνος Καμμένος 2,5%, Φώτης Κουβέλης 2,4%, Δημήτρης Κουτσούμπας 0,7% και Γιώργος Καρατζαφέρης 0,1%.  
Το ακόμα πιο συγκλονιστικό είναι ότι το 60,3% των ερωτηθέντων Ελλήνων πολιτών απάντησε «κανένας» και μόνο το 2,2% δεν απάντησε.   
Το εύρημα αυτό αποκαλύπτει την πραγματική απήχηση που έχουν τα εν λόγω πολιτικά πρόσωπα μέσα στον ελληνικό λαό και μέχρι σήμερα δεν το ξέραμε, ούτε μπορούσαμε να το φανταστούμε.


Β) ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ
Πέρα από τους αρχηγούς γυμνή αποκαλύπτεται η αλήθεια και για τη γνώμη που έχουν οι πολίτες για όλα τα κόμματα. Συγκεκριμένα:  
1) Στην ερώτηση «ποιο κόμμα έχει καλύτερες προτάσεις για τον τόπο» το 12% των ερωτηθέντων απάντησε ο ΣΥΡΙΖΑ- ΕΚΜ και το 10,7% η ΝΔ. Ακολουθούν η Χρυσή Αυγή με 4,1%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 3,4%, το ΠΑΣΟΚ με 3,1%, η ΔΗΜΑΡ με 2,3%, το ΚΚΕ με 1,9% και Άλλο Κόμμα με 2%.
Το συγκλονιστικό εδώ είναι ότι «Κανένα κόμμα» απάντησε το 54,3%, ενώ το 5% δεν απάντησε.
2) Στο ερώτημα «ποιο πολιτικό κόμμα ανταποκρίνεται περισσότερο στις δικές μου ελπίδες/ προσδοκίες» το 11,2% προτιμά τον ΣΥΡΙΖΑ- ΕΚΜ και το 10,5% τη ΝΔ. Ακολουθούν η Χρυσή Αυγή με 4,4%, το ΠΑΣΟΚ με 3,8%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 2,8%, το ΚΚΕ με 2,6%, η ΔΗΜΑΡ με 2% και Άλλο Κόμμα με 1,6%.
Εδώ το συγκλονιστικό είναι ότι «Κανένα κόμμα» απάντησε το 58,1%, ενώ το 2,5% δεν απάντησε.
3) Στην ερώτηση «Ποιο κόμμα μπορεί να αντιμετωπίσει καλύτερα τη διαφθορά» το 10,1% απαντάει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ και το ίδιο ποσοστό απαντάει η Χρυσή Αυγή. Ακολουθούν η ΝΔ με 8,2%, το ΚΚΕ με 3,4%, το ΠΑΣΟΚ με 1,8%, η ΔΗΜΑΡ με 1,5%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 1,3% και Άλλο Κόμμα με 0,9%.
Πάλι το συγκλονιστικό εδώ είναι ότι «Κανένα κόμμα» απάντησε το 59%, ενώ, το 3,2% δεν απάντησε.
Γ) ΠΟΣΟΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΩΝ
Μέχρι στιγμής οι προηγούμενες απαντήσεις μας απέδειξαν ότι το σύνολο των κομμάτων και των κομματικών αρχηγών, δηλαδή όλοι μαζί, είναι κάτω από το 50% των προτιμήσεων των Ελλήνων πολιτών. Τώρα όμως ερχόμαστε στην φαρμακερή ερώτηση για τα ποσοστά των κομμάτων. Δείτε λοιπόν εδώ τι ακριβώς σημαίνει κλειστό πολιτικό σύστημα και τι ακριβώς σημαίνει «επιλέγω» και όχι «εκλέγω» στην ελληνική «δημοκρατία». Το πολιτικό σύστημα δίνει ορισμένες επιλογές τις οποίες απλώνει στην κλίμακα από 1 έως 100 και μας καλεί δεσμευτικά να επιλέξουμε μια από τις προτεινόμενες λύσεις. Εδώ τα πράγματα αλλάζουν μαθηματικά:
 ΣΥΡΙΖΑ 29,5% των ερωτηθέντων, Νέα Δημοκρατία 27%, Χρυσή Αυγή 13%, ΚΚΕ  7%, ΠΑΣΟΚ 7%, ΑΝΕΛ 6%, ΔΗΜΑΡ 4,5%, ενώ  μόνο ένα ποσοστό 6% που απάντησε “Άλλο κόμμα”. Σύνολο όλα μαζί 100!!!!!!
Βλέπουμε ακριβώς εδώ το τρικ του πολιτικού συστήματος και την παγίδευση του λαού μέσα στις επιλογές που το ίδιο δίνει. Ενώ σε όλες τις προηγούμενες ερωτήσεις, οι πολίτες είχαν ελευθερία στις απαντήσεις τους και σε ποσοστό πάνω από 50% απέρριπταν κόμματα και κομματικούς αρχηγούς, όταν αναγκάστηκαν να επιλέξουν υποχρεωτικά μία από τις λύσεις που δίνει το σύστημα, ξαφνικά εκτόξευσαν το πολιτικό σύστημα στο 94% των προτιμήσεων. Μετά έρχεται το πολιτικό σύστημα μας λέει ότι «εσείς φταίτε που μας ψηφίζετε».  Εμείς εδώ τι  να απαντήσουμε;
Ενώ όπως είναι φυσικό, μέσα σ’ αυτή την τεράστια κρίση που το ίδιο το πολιτικό σύστημα δημιούργησε, ο λαός στέκεται αρνητικά απέναντί του, εντούτοις το σύστημα κατορθώνει να κλέβει από το λαό την αποδοχή του, παγιδεύοντάς τον στις λύσεις που αυτό το ίδιο προτείνει και αυτό το ονομάζει “δημοκρατία”.
Με αυτόν όμως τον τρόπο απελευθέρωση από αυτό το σάπιο και διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα δεν πρόκειται να υπάρξει ποτέ. Απλά, χρειαζόμαστε αλλαγή αυτού του πολιτικού συστήματος.
Πέτρος Χασάπης

Δεν υπάρχουν σχόλια: