Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

Το είδαμε κι αυτό: Ένας σύγχρονος Γερμανός… προφήτης!


Το μεταφρασμένο από τα γερμανικά άρθρο που ακολουθεί μας το έστειλε ο φίλος μας από τη Φραγκφούρτη της Γερμανίας Σάκης Δ. Το άρθρο το διάβασε στη διεύθυνση που ακολουθεί και νομίζουμε ότι ο κόπος του να το μεταφράσει και να μας το στείλει θα πιάσει τόπο.
Είναι εντυπωσιακό αν και ορισμένα από όσα υποστηρίζει ο συγγραφέας δεν μας βρίσκει σύμφωνους, αξίζει όμως να διαβαστεί, διότι κάποια τα προέβλεψε με θαυμαστή ακρίβεια, ενώ κάποια δεν θα μπορούσαμε να αποκλείσουμε ότι θα συμβούν:http://initiativevernunft.twoday.net/stories/5295853/comment
Ο Carl Friedrich von Weizsäcker στο τελευταίο του μεγάλο έργο με τίτλο «Η Ειρήνη σε Κίνδυνο» το 1983, έκανε αναφορά ότι σε λίγα χρόνια θα επέλθει η κατάρρευση του σοβιετικού κομουνισμού, κάτι για το οποίο χλευάστηκε. Η πρόβλεψή του ότι λόγω της κατάρρευσης του κομουνισμού το επίπεδο των μισθών θα κατακρημνίζονταν ήταν σοκαριστική.

Στην συνέχεια ο Weizsäcker περιγράφει την επίδραση της παγκοσμιοποίησης, (αν και η λέξη δεν υπήρχε τότε) όπως εντέλει ακολούθησε και διαπιστώνουμε σήμερα:
Το ποσοστό της ανεργίας θα φτάσει σε άνευ προηγουμένου παγκόσμιες διαστάσεις.
Οι μισθοί θα μειωθούν άνευ προηγουμένου.
Όλα τα κρατικά κοινωνικά συστήματα θα καταρρεύσουν με την «πτώχευση» του κράτους. Από τα πρώτα που θα πληγούν θα είναι οι πληρωμές των συντάξεων που δεν θα είναι εφικτές. Αφορμή θα είναι μια παγκόσμια οικονομική κρίση τεραστίων διαστάσεων, προκαλούμενη από κερδοσκόπους.
Περίπου 20 χρόνια μετά την πτώση του κομουνισμού, οι άνθρωποι θα πεθαίνουν στη Γερμανίααπό την πείνα και πάλι.
Ο κίνδυνος ενός εμφυλίου πολέμου αυξάνεται δραματικά σε όλο τον κόσμο!
Η άρχουσα τάξη θα είναι αναγκασμένη να διατηρεί ιδιωτικούς στρατούς για τη δική της προστασία.
Για να εξασφαλίσουν την κυριαρχία τους, οι ελίτ θα δημιουργήσουν ένα ολοκληρωμένο σύστημα επιτήρησης, και θα επιβάλλουν μια παγκόσμια δικτατορία.
Οι πιστοί οπαδοί και υποστηρικτές αυτής της αριστοκρατικής ελίτ είναι οι διεφθαρμένοι πολιτικοί.
Ο κόσμος του κεφαλαίου, δηλαδή αυτή η ελίτ, θα προωθεί ένα πρωτόγνωρο για την παγκόσμια κοινωνία είδος εθνικισμού (φασισμός), και θα είναι ο εγγυητής έναντι σε μια πιθανώς αναζωπύρωση του κομουνισμού.
Για το σκοπό της διατήρησης ισχύος και του ελέγχου αυτής, θα επιδιώξει να μειώσει τον παγκόσμιο πληθυσμό στο ελάχιστο. Αυτό θα το προσπαθήσουν με τεχνητώς «δημιουργούμενες ασθένειες», αλλά και με στοχευμένες ενέργειες όπως δημιουργία λιμών και πολεμικές συγκρούσεις. Τέτοιου είδους «ασθένειες» θα είναι βιολογικά όπλα που θα δηλωθούν ως επιδημίες. Σαν δικαιολογία θα χρησιμοποιήσουν το ότι οι άνθρωποι δεν θα μπορούν πλέον να πληρώσουν για την ίδια τους την διατροφή και ότι οι πλούσιοι θα αναγκαστούν να χρηματοδοτούν την διατροφή των φτωχών, έτσι ώστε να μην δημιουργηθούν συνθήκες κοινωνικής σύγκρουσης.
Οι μεγάλες δυνάμεις για να διατηρήσουν και να υποστηρίξουν την αυτοκρατορία τους, που στηρίζεται στον έλεγχο των πρώτων υλών, θα προκαλέσουν πολέμους με πυρηνικά όπλα και άλλα όπλα μαζικής καταστροφής.
Η ανθρωπότητα μετά την πτώση του κομουνισμού, θα ζήσει το πιο αδίστακτο και απάνθρωπο σύστημα, που παρόμοιο δεν έζησε ποτέ πιο πριν στην ιστορία της. Θα είναι ο δικός της Αρμαγεδών.
Το σύστημα, το οποίο είναι υπεύθυνο για αυτό το έγκλημα ονομάζεται «ανεξέλεγκτος καπιταλισμός».

Δεν υπάρχουν σχόλια: